Güvenlik Görevlisinden Bakan Yardımcısı Baş'a Rehberlik - Son Dakika
Politika

Güvenlik Görevlisinden Bakan Yardımcısı Baş'a Rehberlik

Güvenlik Görevlisinden Bakan Yardımcısı Baş\'a Rehberlik

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, özel güvenlik görevlisi rehberliğinde Van Gölü’ndeki Akdamar Adası’nda bulunan tarihi Akdamar Kilisesi’ni ziyaret etti.

26.06.2014 20:09

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, özel güvenlik görevlisi rehberliğinde Van Gölü'ndeki Akdamar Adası'nda bulunan tarihi Akdamar Kilisesi'ni ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Van'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, beraberindekilerle birlikte Van Gölü'nde bulunan Akdamar Adası'na geçti. Tekne ile adanın etrafında tur attıktan sonra adaya çıkan Yahya Baş, tarihi Akdamar Kilisesi'nde incelemelerde bulundu. Baş, rehber olmadığı için adada görevli özel güvenlik görevlisi Kurban Akın rehberliğinde kiliseyi gezdi. Kurban Akın tarafından kilisenin iç ve dış tarafındaki kabartmalar hakkında da bilgilendirilen Yahya Baş, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bakanlıklarının Van'daki yatırımlarının devam ettiğini dile getiren Baş, özel güvenlik görevlisi Kurban Akın'ın da rehberliğini beğendi. Baş, "İyi çalışmış. Burada durmanın faydasını görmüş" dedi.

Bakan Yardımcısı Baş, daha sonra beraberindekilerle Gevaş ilçesine geçti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Güvenlik Görevlisinden Bakan Yardımcısı Baş'a Rehberlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement