23 Nisanı Minik Kahramanları ile Kutluyor - Son Dakika
Sağlık

23 Nisanı Minik Kahramanları ile Kutluyor

Geleneksel 23 Nisan ve Maske Atma Partisi, Ankara Wyndham Otel'de Anadolu Beşiktaşlılar Derneği'nin katkısıyla onlarca çocuğumuzun katıldığı program ile hayata geçirilecek.

22.04.2015 14:38

Lösemi savaşını yenen ve tedavisi hala devam eden çocuklarımızın doyasıya eğleneceği programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yanı sıra tedavisi tamamlanan çocuklarımızın maske atma heyecanı da yaşanacak.

BAYRAM LÖSEV'DE KUTLANIR

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı Atatürk'ün 1920'de çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kahraman minikleri ile kutluyor. 23 Nisan Perşembe günü Ankara Wyndham Otel'de gerçekleştirilecek olan partiye onlarca çocuk ve aileleri katılacak. İllüzyon gösterisinden, palyaço danslarına, canlı müzik performanslarından pasta kesimine kadar birçok etkinlik lösemi savaşında miniklerin yüzlerinde tebessüm bırakmak amacıyla hayata geçirilecek.

MASKELER HAVAYA

Başkent'teki bayram coşkusu, 23 Nisan Perşembe günü Wyndham Otel'de Anadolu Beşiktaşlılar Derneği'nin desteğiyle gerçekleştirilecek olan 100 kadar miniğimizin katılacağı parti ile doyasıya yaşanacak. Bunun yanı sıra tedavisi tamamlanan10 çocuğumuz iyileşip maskelerini havaya atarken, zorlu tedavi sürecinden geçen kardeşleri için de umut kaynağı olacaklar.

LÖSEV Gönüllülerinin de katılımı ile yapılacak olan 23 Nisan kutlamalarında, Özel LÖSEV İlk ve Ortaokulunun hazırladıkları birbirinden eğlenceli dans ve müzik gösterilerinin yanı sıra gönüllülerimizin sunacakları çeşitli sürpriz etkinliklerle destek olup çocuklarımıza hayat verecekler. Kutlamamız23 Nisan pastamızın kesilmesinin ardından sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık 23 Nisanı Minik Kahramanları ile Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement