"Zaman Yönetimi Eğitimi" - Son Dakika
Sağlık

"Zaman Yönetimi Eğitimi"

DBE, 2012 Yılı Açık Eğitimleri'ne "Zaman Yönetimi" konusu ile devam ediyor.

02.01.2012 15:34

26 yıldır ülkemiz profesyonellerine birikimlerini sunan DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, 2012 Yılı Açık Eğitimleri'ne "Zaman Yönetimi" konusu ile devam ediyor.

10 Ocak 2012 tarihinde düzenlenecek toplantı 09.30 – 17.30 saatleri arasında,

DBE Eğitim Salonları- Nişantaşı'nda gerçekleştirilecek.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, 2012 yılı açık eğitimlerine "Zaman Yönetimi" konusuyla başlıyor. 10 Ocak 2012 Salı günü, DBE Nişantaşı Eğitim Salonları'nda gerçekleştirilecek eğitim, yalnızca bireyleri değil kurumları da yakından ilgilendiriyor. DBE uzman terapistleri tarafından yürütülecek "Zaman Yönetimi Eğitimi"nde, çalışma zamanının anlamı, zaman maliyeti, yönetme becerileri ile alışkanlıklar ve onlardan kurtulma yolları gibi konular ele alınacak.

Bireylerin zamanı nasıl farklı kullandıkları sorusunun da irdeleneceği eğitim programı kapsamında kısıtlı zamanın efektif kullanımı, zaman yönetme becerisinin kazandırılması ve bu becerinin bir alışkanlık haline dönüştürülmesi katılımcılara interaktif çalışmalarla anlatılacak. Çeşitli oyun programlarıyla da zenginleştirilecek eğitimde zaman tuzakları ve kaçınma yöntemleri gibi birbirinden ilginç detaylar da aktarılacak.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Yönetim Danışmanı, Eğitmen Kaya Turhanoğlu tarafından verilecek eğitimde ayrıca verimli olmanın temel kuralları ve zaman yönetimi için altı pratik öneri de paylaşılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık 'Zaman Yönetimi Eğitimi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement