Arsenal, Danny Welbeck'i Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Arsenal, Danny Welbeck'i Transfer Etti

Arsenal, transferin son gününde 23 yaşındaki forvet oyuncusu için Manchester United ile 16 milyon sterline anlaşma sağladı.

02.09.2014 00:42  Güncelleme: 00:52

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, transferin son gününde Manchester United forması giyen Danny Welbeck için kulübüyle anlaşmaya vardı.

ÖNCE FALCAO, SONRA WELBECK

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Londra ekibi, 23 yaşındaki forvet oyuncusunun transferi için Manchester ekibiyle 16 milyon sterline anlaşma sağladı. "Kırmızı Şeytanlar", dün Monaco'da oynayan Radamel Falcao'yu kiralık olarak renklerine bağlamıştı.

GIROUD SAKATLANINCA...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Arsenal'de, Fransız forvet Giroud'nun sakatlığı nedeniyle yıl sonuna kadar sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Menajer Arsene Wenger, forvet hattına transfer yapılıp yapılmayacağı yönündeki sorulara, elinde yeterince golcü futbolcu olduğu ve kimseyi almayı düşünmedikleri yönünde yanıt vermişti.

İngiltere Milli Takımı'nın formasını da giyen Welbeck'in Londra'da sağlık kontrollerinden geçtiği kaydedildi.

Arsenal, Danny Welbeck\'i Transfer Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arsenal, Danny Welbeck'i Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şikeci fener: sonşike'ciler sabriyi baytarı hatta ingilterede bizim gece yarısından 2 saat sonra biten transferi yazdılar da tarık çamdalı yazmaya elleri varmadı herhalde. 3 3 Yanıtla

Advertisement