Arsene Wenger: Mesut Özil'e İltimas Gösteremem - Son Dakika
Spor

Arsene Wenger: Mesut Özil'e İltimas Gösteremem

Manchester City maçındaki performansıyla eleştirilen Mesut Özil için Arsenal menajeri Arsene Wenger, "Mesut Özil için iltimas gösteremem, o da herkes gibi çalışmalı." dedi.

23.12.2016 19:39

Arsenal'in Fransız menajeri Arsene Wenger, Manchester City'e 2-1 yenildikleri maçın ardından eleştiri yağmuruna tutulan Mesut Özil hakkında konuştuı.

"ÖZİL ÇOK BÜYÜK BİR OYUNCU"

"Eleştirileri kabul edecek, onlarla yaşayacağız." diyerek sözlerine başlayan Arsene Wenger, "İnsanlar analizler yapıyorlar ve görüşlerini açıklıyorlar. Eleştiri, çok normal bir şey. Fakat, Mesut Özil çok önemli bir oyuncu, çok büyük bir oyuncu ve büyük oyuncular sahada kendisinden istenenleri yerine getirenlerdir." dedi.

"ÖZİL'E İLTİMAS YOK"

Mesut Özil'in performansı ve çalışması hakkında sözlerini sürdüren Wenger, "Mesut Özil'e herhangi bir iltimas yapmayacağım. Herkes gibi çok çalışmalı ve kendisinden beklenenleri yerine getirmeli. En güçlü noktası top ayağında olduğu anlar. Fakat, topu ayağında görmek istiyorsa, topu kazanmamız yardım etmeli." diyerek sözlerini devam ettirdi.

Arsene Wenger, "Mesut Özil, insanların düşündüğünden daha çok çalışıyor. Vücut dili, onun en büyük dezavantajı. Mesut Özil, kendi payına düşen işi iyi yapıyor." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Arsene Wenger: Mesut Özil\'e İltimas Gösteremem
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arsene Wenger: Mesut Özil'e İltimas Gösteremem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement