Barça, Bernabeu Finali İstiyor - Son Dakika
Spor

Barça, Bernabeu Finali İstiyor

Barça, Bernabeu Finali İstiyor

İspanya Kral Kupası finalinde karşı karşıya gelecek Barcelona ve Athletic Bilbao, maçın Real Madrid'in stadında oynanmasını arzuluyor ancak Madrid ekibi ise bir bahane üretmenin.

05.03.2015 18:47

Çarşamba gecesi oynanan yarı final rövanş maçlarının tamamlanmasının ardından finale yükselmeye hak kazanan Barcelona ve Athletic Bilbao, İspanya Kral Kupası finalinin Santiago Bernabeu'da oynanmasını istiyor.

Yarı finalde Barça, Villarreal'i ve Athletic ise, Espanyol'u saf dışı bırakarak adlarını finale yazdırdı.

Katalan ekibinde teknik direktör Luis Enrique, finalin nerede oynamak istediklerine dair bir açıklamada bulunmazken; takımın tecrübeli isimlerinden Andres Iniesta ise, "Son karar ne olur bilemiyorum ancak Bernabeu bir final maçı için en ideal yerlerden biri." ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu ise konu ile alakalı olarak, "Büyük bir stadyumda oynamak istiyoruz. Sonuçta ne kadar büyük olursa, o kadar seyirci gelme imkanı bulur. Bu bakımdan kendi stadımızı öne sürmek doğru olmaz ama büyük bir stat olmalı. Örneğin, Bernabeu." yorumunda bulundu.

Athletic cephesinde teknik direktör Ernesto Valvarde, Barça tarafına stadyum konusunda katıldığını şu sözlerle ifade etti: "Benim açımdan da, Bernabeu'da final oynamak çok güzel bir fikir. Barcelona'dan daha fazla taraftarımızın maça ilgi göstereceğine inanıyorum." dedi.

İki kulüp daha önce oynanan finallerde 2009 yılında Mestella ve 2012'de Atletico'nun Vicente Calderon'unda kozlarını paylaşmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Barça, Bernabeu Finali İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement