BATE'nin Kalecisinden İnanılmaz Hata - Son Dakika
Spor

BATE'nin Kalecisinden İnanılmaz Hata

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Porto evinde BATE Borisov'u 6-0'la geçerken karşılaşmanın ilk golünde kaleci Sergey Chernik'in yaptığı hata hezimetin başlangıcı oldu.

18.09.2014 09:24  Güncelleme: 09:33

Porto, Şampiyonlar Ligi'ne çok farklı bir başlangıç yaptı. Portekiz temsilcisi konuk ettiği BATE'yi 6-0 ile uğurladı. Maçın ilk golünde ise BATE kalecisinin büyük hatası geceye damga vurdu.

KORKUNÇ HATA HEZİMETİN BAŞLANGICI OLDU

Henüz karşılaşmanın 6. dakikasında öne geçen Porto'nun attığı gol ise çok konuşulacak cinsten... BATE Borisov kalecisi Sergey Chernik, bir pozisyon sonrası topu kontrol etti. Hemen oyna başlamak isteyen Chernik, acele edince elindeki topu yanlışlıkla rakip oyuncu Yasine Brahimi'ye attı. Kalecinin bu hatasını affetmeyen Yasine Brahimi, ceza sahası içine sokulup defans oyuncusunu geçtikten sonra takımını 1-0 öne geçirdi.

PORTO'DAN YARIM DÜZİNE GOL

Karşılaşmanın 5 ve 32. dakikalarında Brahimi'nin golleriyle 2-0'lık üstünlüğü yakalayan Porto, Martinez'in 37. dakikadaki golüyle soyunma odasına 3-0 önde girdi. Adrian Lopez farkı 4'e çıkartırken, Brahimi kendisinin 3., takımının 5. golüne 57. dakikada imza attı. Aboubakar ise maçın 76. dakikasında karşılaşmanın son golüne imza attı.

Bu sonucun ardından Porto, gruplara galibiyetle başladı ve zirveye yerleşti.


BATE\'nin Kalecisinden İnanılmaz Hata
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor BATE'nin Kalecisinden İnanılmaz Hata - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ADANALI: Kova yaşar 2 1 0 Yanıtla

Advertisement