Benitez: Pozitif Düşünmek İstiyorum - Son Dakika
Spor

Benitez: Pozitif Düşünmek İstiyorum

Benitez: Pozitif Düşünmek İstiyorum

Newcastle United'ın başında çıktığı ilk Premier Lig maçında lider Leicester City'ye kaybeden Rafael Benitez, sonuca rağmen gelecekten umutlu. Benitez maça iyi başladıklarını belirterek, "Maça gerçekten iyi başladık ve iki iyi şans yakaladık.

15.03.2016 13:58

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Newcastle United'ın başında çıktığı ilk Premier Lig maçında lider Leicester City'ye kaybeden Rafael Benitez, sonuca rağmen gelecekten umutlu.

Benitez maça iyi başladıklarını belirterek, "Maça gerçekten iyi başladık ve iki iyi şans yakaladık. 20. dakikadan sonra rakip bastırmaya başladı ve golü buldular. Sonrasında onlar kontra ataklarla oynadılar" ifadelerini kullandı.

Yedikleri golden sonra iyi reaksiyon gösterdiklerini söyleyen İspanyol teknik adam, "Yediğimiz golden memnun değilim çünkü ceza sahasında birçok hareket alanı verdik. Pozitif düşünmek istiyorum. İyi reaksiyon gösterdik ve iyi baskı kurduk" dedi.

Benitez, "Bu maçta istediğimiz sonucu alabileceğimizi düşündüm ve oynadığımız oyunla bunu yapabileceğimizi gördüm. Fakat sert ve baskılı oynadılar. Onların temposu, diğer takımlar için kolay bir tempo değil. Tutku olarak biz de pozitif işler yaptık" dedi.

Sunderland derbisi hakkında konuşan 55 yaşındaki çalıştırıcı, "Bir sonraki maçımızın Sunderland derbisi olduğunu biliyoruz ve bu hepimiz için önemli bir maç. Taraftarların iyi şeyler hissettiğini düşünüyorum ve bir sonraki maçta bizim 12. adamımız olacaklar. Yapmamız gereken birçok şey var. Biraz dinlenip sonrasında çok çalışmamız lazım" şeklinde konuştu.

Taraftarlara istediklerini vermek zorunda olduklarını söyleyen Benitez, "Kulüpteki insanları, çalışanları ve taraftarları seviyorum ve herkes takımın arkasında. Her şey pozitif ancak biz onlara istediklerini vermek zorundayız. Bugün aldığımız sonucu değiştiremeyiz ancak oyuncuların bağlılıkları açısından mutlu olabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Benitez: Pozitif Düşünmek İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement