Canlı yayını takip edenler şoka girdi! Aniden kalbini tutan Agüero, izleyenleri korkuttu - Son Dakika
Spor

Canlı yayını takip edenler şoka girdi! Aniden kalbini tutan Agüero, izleyenleri korkuttu

Kalp sorunu nedeniyle futbola veda eden ve kendisini bilgisayar oyunlarına kaptıran Sergio Agüero, canlı yayında yürekleri ağza getirdi. Ibai Llanos'un yayına katılan Agüero, 'Mini aritmi' yaşadı ve kendisini kontrol etti. Bir süre sessiz kalan efsane futbolcu, yayıncının doktora gitme teklifini reddederken, bunun küçük bir durum olduğunu ifade etti.

31.03.2023 11:43  Güncelleme: 11:50

Manchester City'den transfer olduğu Barcelona'da kalp sorunu nedeniyle kariyerini noktalamak zorunda kalan Sergio Agüero, sporseverleri bir kez daha korkuttu.

Canlı yayında yürekler ağza geldi! Kalp rahatsızlığı geçiren Agüero, herkesi korkuttu

"SANIRIM BİR RİTİM BOZUKLUĞUM VAR"

Twitchy yayıncısı Ibai Llanos'un yayına katılan Agüero, 'Mini aritmi' yaşadığını söyledi ve kendini kontrol etti. Agüero'nun sessiz kaldığını gören ve panik yaşayan yayıncı, doktora gitmeyi teklif etti. Agüero da "Sanırım küçük bir ritim bozukluğum var. Bir çipim var ve beni algılayacak, gerek yok" diyerek herkesi rahatlattı.

Canlı yayında yürekler ağza geldi! Kalp rahatsızlığı geçiren Agüero, herkesi korkuttu

33 YAŞINDA BIRAKTI

Barcelona formasıyla Alaves maçında nefes darlığı sebebiyle oyundan çıkan başarılı forvetin kalbinde aritmi tespit edilmişti. 3 ay sahalardan uzak kalan futbolcuya sahalara dönmesi tavsiye edilmedi ve böylece kariyerini noktaladı. 2021 yılında kariyerini noktalayan Agüero, Barcelona'daki tek golünü Real Madrid'e karşı atmıştı.

Canlı yayını takip edenler şoka girdi! Aniden kalbini tutan Agüero, izleyenleri korkuttu

Son Dakika Spor Canlı yayını takip edenler şoka girdi! Aniden kalbini tutan Agüero, izleyenleri korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement