Diyarbakırspor'a Destek Ziyareti Yapıldı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'a Destek Ziyareti Yapıldı

Spor Toto 3.lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor'a, Çanakkale deplasmanına gitmeden önce destek ziyareti yapıldı.

01.03.2015 00:07

Diyarbakırspor'a destek yağıyor. Pazar günü Dardanelspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbakırspor'a Çanakkale yolculuğu öncesinde destek ziyareti gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ile eski kulüp başkanı Abdurrahman Yakut, Diyarbakırspor'a moral ziyareti yaptılar. Spordan sorumlu Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ve Diyarbakırspor'un eski Başkanlarından Dr. Abdurrahman Yakut, kulübü ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla görüştü.

Erganispor eski başkanı Nedim Şimşek'le beraber kulübe gelen Vali Yardımcısı Batmaz, takıma kadayıf ve baklava da getirdi. Teknik heyet ve futbolcularla birlikte yemek yiyen Batmaz, son haftalarda elde edilen iyi sonuçlardan dolay kutladı, aynı azim ve inançla devam etmeleri halinde 2.Lig'e çıkacaklarını belirtti.

Daha sonra kulübü ziyaret eden eski başkan Yakut ise futbolcular ve teknik heyetle sohbet etti. Takımın gerçek kapasitesini son haftalarda ortaya koymaya başladığını ve bunun da başarıyı getirdiğini dile getiren Yakut, "Diğer takımlardan daha güçlü ve kaliteli olduğunuzu gösterdiniz. Bu önemli bir olaydır. Ancak puan cetvelinde halen iyi yerde değiliz. Rakiplerle olan arayı kapatmak için seriye devam etmelisiniz. İnanıyorum ki birkaç hafta sonra ligin zirvesinde olacaksınız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'a Destek Ziyareti Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement