Erzin'in 3. Ligde Takımı Var, Stadı Yok - Son Dakika
Spor

Erzin'in 3. Ligde Takımı Var, Stadı Yok

Erzin\'in 3. Ligde Takımı Var, Stadı Yok

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup takımlarından Erzin Belediyespor, şehir stadının yetersiz olması nedeniyle bütün maçlarını kent dışında oynuyor.

06.09.2014 14:36  Güncelleme: 14:51

3. Ligde Hatay’ın temsilcilerinden Erzin Belediyespor şehir stadının yetersizliği yüzünden tüm maçlarını deplasmanda oynamak zorun kaldı. Yöneticiler bir dokunduk bin ah işittik. Açıklamaya Kent Konseyi Başkanı Av. Akif Özer’de katıldı.

Çalmadıkları kapı bırakmadıklarını ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının kendilerine sahip çıkılmadığından yakınan kulüp yöneticilerinden Lütfü Uzel konuşmasını şöyle sürdürdüler; “Takımımız Erzin Belediyespor 3.Lige yükseldikten sonra 6 Mayıs 2014 tarihinde tüm yöneticiler olarak Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret ettik. Vali bey konunun ivedilikle çözülmesi için Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürüne talimat verdi. Aynı zamanda bölgemiz milletvekillerinden Bayram Türkoğlu ve Sadullah Ergin bu konu için aradık. Hazırladığımız dosya ne hikmetse Hatay-Ankara arasında kayboldu. Stadımızın kriterlere uygun hale gelmesi için ne yaptıysak nafile. Bakanlık bir türlü bize yardım eli uzatmadı. Bu nedenle stadımız uygun olmadığı için tüm maçlarımızı deplasmanda oynamak zorundayız dedi.

Uzel daha sonra sözlerine şöyle devam etti; “İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanımız Kasım Şimşek bu konuya vakıf olmalarına rağmen onlarda çaresiz kaldılar. Bu ilgisizlik Erzinliye yapılan ilgisizliktir. Aynı zamanda taraftara verilen bir ceza olduğuna inanıyoruz ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erzin'in 3. Ligde Takımı Var, Stadı Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement