Gençlerbirliği, Gaziantepspor'la 2-2 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği, Gaziantepspor'la 2-2 Berabere Kaldı

Gençlerbirliği, Gaziantepspor\'la 2-2 Berabere Kaldı

Gaziantepspor, 2-0 geriye düştüğü ve 9 kişi kaldığı maçta Gençlerbirliği'yle 90. ve 90+2. dakikada bulduğu gollerle 2-2 berabere kaldı.

29.11.2015 16:18  Güncelleme: 16:22

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Gaziantepspor kozlarını paylaştı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

Mehmet Özdilek'in öğrencileri 34. dakikada Bogdan Stancu ile 45'te Moestafa El Kabir'in attığı gollerle 2-0 öne geçerken, Gaziantepspor son dakikalarda geri dönüş gerçekleştirdi.

AROKOYO VE CHIBUIKE KIRMIZI KART GÖRDÜ

73. dakikada Gbenga Arokoyo, 85'te John Chibuike kırmızı kartla Gaziantepspor'u 9 kişi bırakırken, konuk ekip eksik kalmasına rağmen golleri buldu. 90'da Muhammet Demir, 90+2'de Demba Camara Gaziantespor'a 1 puanı getiren isimler oldu.

Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 13 yaparken, Gaziantepspor da 15 puana yükseldi.

Son Dakika Spor Gençlerbirliği, Gaziantepspor'la 2-2 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hülooğğğ: maç sonucu 0 oynamıştım antepte 2 cezalı var haftaya fenerle oynayacak fener handi yapar 0 4 Yanıtla
  • ÇİDP ( Çağdaş İslam Demokrat Partisi ): Bizimki Rusyadan özür diledi.Şimdilik uçurumdan döndük sayılsada, asıl mesele bundan sonra başlayacak.Önce Suriyeyi bölecekler.Sonra bizden AD,ED,M ve KD bölgelerini isteyecekler.Bakalım o zaman bize Arapların ve diğer müslüman ülkelerin faydası olacak mı?Bizimkiler her ülkeye cami diktirmekle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla Dünya,ya hakim olabileceklerini mi sanarlar?Zaman,,Atom Çağıdır,,(Bilim,Teknoloji).Eğer beyinler değişmesse,sonumuz iyi değil. 1 2 Yanıtla
  • ahmet: Allah ailelerine sabır versin 0 2 Yanıtla
  • ahmet..: başında yer verenler belli alayı terörist 1 1 Yanıtla
  • UYUMAYA DEVAM EDİN.KENDİ DÜŞEN AĞLAMAMIŞ: Alman TV,de izledim.Bizim RTE Rusyadan özür diledi.Şimdilik uçurumdan döndük sayılsada, asıl mesele bundan sonra başlayacak.Önce Suriyeyi bölecekler.Sonra bizden AD,ED,M ve KD bölgelerini isteyecekler.Bakalım o zaman bize Arapların ve diğer müslüman ülkelerin faydası olacak mı?Bizimkiler her ülkeye cami diktirmekle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla,dikkafalıkla Dünya,ya hakim olabileceklerini mi sanarlar?Zaman,,Atom Çağıdır,,(Bilim,Teknoloji).Eğer beyinler değişmesse,sonumuz iyi değil. 0 1 Yanıtla
  • yunus: şehitlerimizin de çocukları sinir krizi geçiriyor 0 0 Yanıtla

Advertisement