Giresunspor, Maça Giremeyen Küçük Taraftarını Arıyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor, Maça Giremeyen Küçük Taraftarını Arıyor

Giresun, Giresunspor'un maçını izleyemediği için ağlayan küçük kızı arıyor. Başkan yardımcısı, "Kendisini bulursak protokol tribününde maçları izlettireceğiz." dedi.

16.09.2014 18:13  Güncelleme: 20:00

Giresunspor'un maçını izleyemeyen küçük kız çocuğu taraftarı için Giresunspor harekete geçti. Giresunspor Başkan Yardımcısı Ercan Pamuk, sosyal medyada rastladıkları üzücü olay için her türlü girişimde bulunacaklarını ancak henüz küçük taraftara ulaşamadıklarını açıkladı.

BÜYÜK HASSASİYET

Giresunspor Başkan Yardımcısı Ercan Pamuk yaptığı açıklamada, "Olayı başkanımız bir sosyal paylaşım sitesinde takip ederken fark etti. Başkanımızın bu konuya büyük hassasiyeti var. Kızımızı bulup onun maçlarımıza girebilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendisi 7 yaşından küçük olduğu için Passolig kartı çıkartmak imkansız. Sistem buna elvermiyor.

MAÇLARI PROTOKOLDEN İZLEYEBİLİR

Fakat bu küçük kızımızı bulup, onu maçlarımızda misafir olarak protokol tribününde maçlarımızı izlemesini istiyoruz. Bunun için gerekli yerlere başvurduk. Şu ana kadar ulaşamadık ama ulaşacağımızı düşünüyoruz. Görenlerin bize başvurmasını rica ediyoruz" dedi.


Giresunspor, Maça Giremeyen Küçük Taraftarını Arıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresunspor, Maça Giremeyen Küçük Taraftarını Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sercantekin: giresunspor yönetiminden örnek bir davranış. helal olsun sizlere aynı zamanda bir giresunlu olarak 1. ligde takımımıza canı gönülden başarılar diliyorum. 4 0 Yanıtla

Advertisement