Göztepe ile Denizlispor Yenişemedi - Son Dakika
Spor

Göztepe ile Denizlispor Yenişemedi

Göztepe ile Denizlispor Yenişemedi

Bank Asya 1.Lig'in 18 haftasında sahasında Denizlispor'u ağırlayan Göztepe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

22.01.2012 22:28

Bank Asya 1. Lig'in 18 haftasında sahasında Denizlispor'u ağırlayan Göztepe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan, Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçın iki ayrı devre olarak değerlendirilebileceğini, oyunun başında topu ön bölgeye taşımakta sorun yaşadıklarını söyledi. Geçmişte yaşanılan sorunlardan dolayı kırılgan bir takım olduklarını ifade eden Arslan, "Bazı şeyleri zihinsel olarak kırmak çok zor. Kötü alışkanlıklardan kolay kurtulunmuyor. Ama ikinci yarı futbolcu kardeşlerime bunu kabullenmeyin dedim. Skoru kabul edin, ama mücadeleye devam edin

dedik. Taraftarımızın başlattığı isyan marşına biz de ayak uydurduk. Göztepe gibi büyük bir camia adına bir ışık gördüm. Bu isyan başladıysa devamını getireceğiz" diye konuştu.

Arslan, yeni transferleri Önder Turacı'nın yaklaşık 6 aydır futbol oynamadığını belirtirken, "Bu halde sahaya çıkartıp, tamamen kaybetme riskini göze almadık. Güzel bir yürüyüş başladı. Göztepe ayağa kalkacak. Bu camiaya hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Transfer konusunda salı günü 1-2 transferimizi daha kamuoyuyla paylaşacağız. Bazı oyuncularla prensipte anlaşıldı, resmi olarak imza atmalarını bekliyoruz" dedi.

Göztepeli futbolcu İlhan Şahin ise yenilmedikleri için mutlu olduklarını ve alınan bir puanın Ban Asya Ligi'nde önem arz ettiğini belirtti. Göztepeli bir diğer futbolcu Vedat Kapurtu da kendileri için zor bir müsabaka olduğunu fakat yenilmemelerinin son derece önemli olduğunu belirtti.

DenizliSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise karşılaşmanın ilk yarısında kendilerinin, ikinci devrede ise Göztepe'nin daha etkili olduğunu ve ilk yarıda iyi pas yapan, gol pozisyonları bulan tarafın Denizlispor olduğunu kaydetti. Özköylü, "Devre arasında konuşmamıza rağmen önde top tutamadık. Kenan'ın durumu, Gohou'nun henüz hazır olmayışı, Caner'in sakatlığı ve Dilaver'in yaşadığı sıkıntı nedeniyle istediğimiz oyuncu değişikliklerini yapamadık. Bu bizim için handikaptı. Önde top tutamadığımız için

rakibimize fırsatlar verip, adeta gole davetiye çıkardık. İlk yarıda oyunun hakimi bizdik. Gohou'nun her iki yarıda da kaçırdığı pozisyonlar vardı. Göztepe deplasmanından alınan 1 puan avantajdır. Daha iyisini yapabilir miydik, evet yapabilirdik. Sakat ve cezalı oyuncularımızın olması, yeni transferlerimizin hazır olmayışı bizim için handikaptı. Önümüzde Elazığspor maçı var, buna konsantre olacağız. İki deplasmanda aldığımız birer puan var. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin" diye konuştu.

Denizlispor'lu futbolcu İsmail Şahmalı, zor bir müsabaka olduğunu ve deplasmanda kazanılan bir puanın çok önemli olduğunu belirtti. Şahmalı, bir an önce üst sıralara tırmanmak istediklerini sözlerine ekledi. Denizlispor'lu futbolcu Erhan Kartal da kazanmak istediklerini fakat şanssız bir maç çıkardıklarını belirtti.

Öte yandan maç esnasında Denizlispor taraftarlarının olduğu kale arkası tribününde çıkan olaylarda iki taraftarın bıçaklanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe ile Denizlispor Yenişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement