GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un "Siz Türkler" Çıkışı Tepki Topladı - Son Dakika
Spor

GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un "Siz Türkler" Çıkışı Tepki Topladı

GS Teknik Direktörü Igor Tudor\'un "Siz Türkler" Çıkışı Tepki Topladı

GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un "Baskı hissediyor musunuz?" sorusuna "Siz Türkler" diyerek başlayıp kamuoyuna göndermede bulunması tepki topladı. Metin Tekin, "Artık takımda kalamaz." dedi.

18.12.2017 08:43

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildi. Eleştirilerin odak noktasındaki Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, maç sonu yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

"Neden kaybettiniz?" sorusuna Hırvat teknik adam "Rakip iki gol attı, biz bir gol attık. Bu yüzden kaybettik" diyerek yanıt verdi. Tudor'un bu yanıtı vermesi sosyal medyada "Bizimle alay ediyor" yorumlarının yapılmasına yol açtı.

"SİZ TÜRKLER"

Hırvat hoca, "Baskı hissediyor musunuz" diye sorulunca, "Siz Türkler" diye lafa girip, futbol kamuoyuna göndermelerde bulundu. "Bütün hayatım baskıyla geçiyor benim" diyen Tudor, " Türkiye'de iki tane popüler var şey. 'Tudor istifa' ve 'sistem tartışması'. Mağlubiyet sisteme dayandırılacaktır. Şimdi bu yansıtılacak ve herkes mutlu olacak. Türkiye'de futbola bakış açısı bu" diye konuştu ve her kesimden tepki aldı.

"DOĞRU BİR SÖYLEM DEĞİL"

Milli Takım'ın eski oyuncularından Metin Tekin, konuya ilişkin "Tudor'un 'siz Türkler' ifadesi doğru değil. 9 yabancı ile oynuyorsun ve dünya futbolundasın. Ben, Tudor'un Galatasaray'da kalabileceğine artık inanmıyorum." diye konuştu.

Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın eski oyuncularından Bülent Korkmaz ise "Tudor diyor ki, siz Türkler. Tudor'a parayı veren Galatasaray kulübü. Karabük'ten alıp buraya getiren de Galatasaray Kulübü. Siz Türkler doğru bir söylem değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un 'Siz Türkler' Çıkışı Tepki Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ALBATROS: Ah Siz Türkler Varya Varya Helede Şu Ülkeyi Yöneten Reis Ve PARTİSİ Yokmu Yaptığı Hizmetler Çalışmalar Tüm Dünyaya Rest Çekmeleri Ekonomik Olarak Tüm Dünyanın Üstüne Çıkmaları Biz Mahvetti Mahfeti Umudumuz Kılıçtaroglundan Oda Boş Çıktı Nediyem Gari Ah Siz Türkler Ahhhhh 6 15 Yanıtla
    anti: elin şeyi ile övününeceğine cebindekine bak malak. yandaş medya ile süslü dünya hayali satmaktan başka bir halta yaramıyorsunuz 3 3 çoban: bayağı iyi çalıştılar istanbulda trafiğin içinden çıkamaz olduk, rant uğruna heryer beton ağlarla örüldü. üretim yok beton var 3 3 trollist: Bu albatros acaip yemleniyor. 2 0
  • Aliço: Ee biz Türkler Galatasaraylılar, senin gibi aç köpeği alıp doyurduk önünden kemiği eksik etmedik, ama sen ne yaptın biliyormusun, kudurdun. 10 6 Yanıtla
    Şahin: Çok ağır bir yorum lütfen biraz nezaket kurallarına uyalım 2 8
  • FENERBAHÇELİ: NASIL EĞLENİYORMUYUZ :) 9 2 Yanıtla
    Genc fbli: Tabiki 0 0
  • demir: yanlis mi soylemis. Futboldan anliyor muyuz? 9 1 Yanıtla
  • Gurbetci: Tudorun sucu yok onu getirin tirende suç 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement