Halter Milli Takımı Samsun'da - Son Dakika
Spor

Halter Milli Takımı Samsun'da

Halter Milli Takımı Samsun\'da

Yıldızlar Halter Milli Takım kampı ilk kafilesi 6-31 Mart 2014 tarihleri arasında Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda çalışmalarına devam ediyor.

25.03.2014 16:03  Güncelleme: 16:06

Yıldızlar Halter Milli Takım kampı ilk kafilesi 6-31 Mart 2014 tarihleri arasında Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda çalışmalarına devam ediyor. İkinci kafile ise 1-26 Nisan 2014 tarihleri arasında Samsun'da olacak.

Halter Milli Takımı'nın 1. periyot kampını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş yerinde ziyaret etti. Antrenörlerden bilgi alan Demirtaş, milli sporcularla tek tek sohbet ederek yakından ilgilendi.

Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş antrenmanlarını sürdüren sporculara çalışmalarında başarılar dileyerek, "Sizler Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelerek ilimize misafir oldunuz. 26 Nisan-3 Mayıs 2014 tarihleri arasında Polonya'da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edeceksiniz. Sizlere başarılar diliyorum. Umuyorum ki Avrupa'da bayrağımızı göndere çektirerek bizlere en güzel başarıları getirir ve bizleri gururlandırırsınız. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Demirtaş daha sonra milli sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Halter Milli Takımı Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement