Kar: "Tüm Evraklar Muntazam Tutulmuş" - Son Dakika
Spor

Kar: "Tüm Evraklar Muntazam Tutulmuş"

Kar: "Tüm Evraklar Muntazam Tutulmuş"

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, 22.dönem yönetiminden teslim alınan kulüp evrakları incelediğini ve her şeyin muntazam şekilde tutulmuş olduğunu gördüklerini söyledi.

24.07.2012 18:45

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, 22. dönem yönetiminden teslim alınan kulüp evrakları incelediğini ve her şeyin muntazam şekilde tutulmuş olduğunu gördüklerini söyledi.

Nuri Asan Tesisleri Yönetim Binası'nda dün gerçekleşen devir teslim töreninde, 22. dönem Başkanvekili Fethi Eldemir'den alınan tüm evrak, muhasebe kayıtları, ödeme ve borç tablosunu incelediğini açıklayan Başkan Emin Kar, "Tüm muhasebe kayıtları ve mali tablolar muntazam şekilde tutulmuş. Şeffaflığın olduğu yerde düzen ve sistem de olur. Bu yüzden Kulübümüzün 22.Dönem Başkanı Sayın Kazım Yılmaz ile yönetim kurulu üyelerine böylesine bir düzen ve planlamayı gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu modeli, kendi yönetimimizde de uygulayacağız. Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalar, bir önceki yönetimde olduğu gibi şeffaf ve bir düzen içinde kayıt altına alınacak. Böylece gelecek yönetimlerin de işlerini kolaylaştırmış olacağız" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kar: 'Tüm Evraklar Muntazam Tutulmuş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement