Karşıyaka, Yusuf Şimşek'le Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Karşıyaka, Yusuf Şimşek'le Sözleşme İmzaladı

Karşıyaka, Yusuf Şimşek\'le Sözleşme İmzaladı

PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka, teknik direktör Yusuf Şimşek'le 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

02.01.2016 15:44  Güncelleme: 16:16

PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka, Antalyaspor'dan ayrılan anlaşmaya vardığı teknik direktör Yusuf Şimşek'le İstanbul'da 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

11 AY SONRA KARŞIYAKA'YA DÖNDÜ

İstanbul'da futbol takımının mali destekçisi Erdal Acar, Başkan Fatih Diniz, futbol şube yöneticileri Mustafa Özçakar, Kerim Çetin ve Genel Sekreter Mehmet Yaya'yla bir araya gelen Yusuf Şimşek, 11 ay sonra yeniden Karşıyaka'ya döndü.


ERDAL ACAR'DAN TAM DESTEK

Yusuf Şimşek, 2013-14 sezonunun devre arasından geçen sezon ortasına kadar görev yaptığı yeşil kırmızılılardan olaylı ayrılarak Antalyaspor'la anlaşmıştı. Transfer harekatına başlayan Karşıyaka'ya Erdal Acar'ın mali konularda tam destek vereceği açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka, Yusuf Şimşek'le Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • serkan: İnşlah ksk yi bu durumdan kurtarır 1 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SİYASİ İKTİDAR KIYAMET FİTNESİNİN FİTİLİNİ ATEŞLEMEK ADINA GİRMEDİĞİ BOYA KÜPÜ KALMADI ADETA TÜRKİYE Yİ TÜRK HALKINI TÜRK BAYRAĞINI ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI SOSYAL DEMOKRASİYİ VE CUMHURİYETİ BERTARAF EDİP BİTİRMEK VE SONLANDIRMAK ADINA TASFİYE ETMEK ADINA BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞÇESİNE BİR DAVRANIŞ BİÇİMİ SERGİLEMEKTEDİR İÇİNDEN ÇIKILMAZ OLAN KANLI KAOS KIYAMET FİTNESİ VE SENARYOSU HAZIRLAYIP OLUŞTURMAK SURETİYLE TÜRKİYE DEKİ BU KARMAŞIK DURUMDAN ADETA KENDİLERİNE BİR RANT KAPISI AÇTILAR... 0 1 Yanıtla

Advertisement