Kolunu Örümcek Isıran Futbolcu Sahalara 1 Ay Sonra Dönebildi - Son Dakika
Spor

Kolunu Örümcek Isıran Futbolcu Sahalara 1 Ay Sonra Dönebildi

Kolunu Örümcek Isıran Futbolcu Sahalara 1 Ay Sonra Dönebildi

Örümcek tarafından ısırılan futbolcu James Gray, enfeksiyon kapması nedeniyle koluna yapılan operasyonun ardından 1 ay sonra sahalara döndü.

16.03.2016 11:40  Güncelleme: 11:51

İngiltere Ulusal Lig takımlarından Wrexham'ın forvet oyuncusu James Gray, yaşadığı ilginç sakatlığın ardından yaklaşık 1 ay sonra sahalara geri döndü. Genç futbolcu, örümcek tarafından ısırıldığını doktorun teşhisi üzerine öğrendiğini söyledi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Geçtiğimiz ay evinde örümcek tarafından ısırılan 23 yaşındaki futbolcu kolundan geçirdiği operasyon sonrasındaki görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündeme oturmuştu.


KARADUL ÖRÜMCEĞİ ISIRMIŞ

Evinde oturduğu sırada bir şey tarafından kolundan ısırıldığını fark eden Gray, kulüp doktoruna gitti. Doktorun teşhisi sonrasında 23 yaşındaki futbolcunun karadul örümceği tarafından ısırıldığı fark edildi. Yaranın iltihap kapması nedeniyle yapılan operasyon sonrasında Gray'in kolunda adeta bir çukur açıldı.

"ENFEKSİYONUN ALINMASI, KOLUMDAKİ ÇUKURA SEBEP OLDU"

Olayın ardından açıklamalarda bulunan futbolcu, "İlk başta bir şey fark etmemiştim. Ancak yara git gide daha da kötüleşti. Sonra kulüp doktoruma göründüm ve bunun bir karadul ısırması olduğunu söyledi. Enfeksiyon nedeniyle ağrı bütün koluma yayılmaya başladı. Durum kötüleşince hastaneye gittim ve enfeksiyonu aldılar. Kolumdaki çukurun olma nedeni de bu. Kolum uzun süre sargıda kaldığından antrenmanlara da katılamadım. Ancak yaklaşık 1 ayın ardından geri döndüm" ifadelerini kullandı.


ÖRÜMCEK ADAM ŞAKALARINA MARUZ KALDI

Gray, rahatsızlığı boyunca Örümcek Adam şakalarına maruz kaldığını da sözlerine ekledi.

(Kaynak: Sporcope)

Son Dakika Spor Kolunu Örümcek Isıran Futbolcu Sahalara 1 Ay Sonra Dönebildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hansel: HDPLİLERİ ISIRSA HEPSİ GEBERİP FOSİL OLSA 15 2 Yanıtla
  • off: dul karınin ne yapacagi belli olmaz :)) 6 1 Yanıtla
  • Yale: Birliktemi olmuslar.? 3 3 Yanıtla

Advertisement