Manisaspor'da Kombine Biletler Satışa Çıktı - Son Dakika
Spor

Manisaspor'da Kombine Biletler Satışa Çıktı

Manisaspor\'da Kombine Biletler Satışa Çıktı

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’un 2014-2015 sezonu kombine biletleri, 19 Mayıs Stadyumu Passolig Satış noktasından ve internet sayfasından satışa çıktı.

17.07.2014 13:37

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un 2014-2015 sezonu kombine biletleri, 19 Mayıs Stadyumu Passolig Satış noktasından ve internet sayfasından satışa çıktı.

Kombine kartlarla ilgili olarak Manisaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kombine biletler, taraftarımızın kendisine ait resimli ve Manisaspor logolu Passolig kartına yüklenebilmektedir. Bu nedenle, sezonluk kombine bilet almak isteyen taraftarımızın mutlaka Passolig kart sahibi olması gerekmektedir. Taraftarımız Passolig Kart başvurularını 19 Mayıs Stadyumu Passolig Satış noktasından ve www.passolig.com.tr web adresi üzerinden yapabilirler. Satılan her Passolig Manisaspor kartı ile kulübümüz TFF payı düşüldükten sonra 6.3 TL kazanmaktadır. Bunun yanında Passolig kartlarla yapılan alışveriş işlemlerinden elde edilen gelirin yüzde 42,3'ünü kulübümüz kazanmaktadır. Taraftarlarımızın aldığı her kartla, Manisaspor logolu kartıyla yaptığı her alışverişle kulübümüz kazanacaktır" denildi.

KOMBİNE BİLET FİYATLARI

Manisaspor Yönetim Kurulu geçen sezonun kombine bilet fiyatlarında değişikliğe gitmeyerek 2014-2015 sezonu kombine bilet fiyatlarını şu şekilde belirledi: "Tarzan Tribün 75 TL, Kapalı Alt Tribün 150 TL, VIP Tribün 500 TL, VIP A Tribun 1.000 TL."

2014 - 2015 bilet fiyatları ise şu şekilde: "Tarzan 10 TL, Kapalı Alt: 20 TL, VIP Tribün 30 TL, Misafir Tribün 10 TL."

Futbolseverlere ayrıca kombine kartlarda peşin yada kredi kartı ile tek ödeme veya taksitli ödeme imkanları sağlandığı bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor'da Kombine Biletler Satışa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement