Messi, Teknik Direktör Sampaoli'yi Soyunma Odasında Rezil Etmiş - Son Dakika
Spor

Messi, Teknik Direktör Sampaoli'yi Soyunma Odasında Rezil Etmiş

2018 Dünya Kupasında hayal kırıklığı yaşatan Arjantin'de, 3-0'lık Hırvatistan mağlubiyeti sonrası soyunma odasında yaşanan tartışma sonrası Messi'nin teknik direktör Sampaoli'yi rezil ettiği ortaya çıktı.

20.07.2018 17:35

2018 Dünya Kupası'nda D Grubu'nda yer alan Arjantin 4 puan toplayarak son 16'ya kalmıştı. Son 16 turundaFransa ile karşılaşan Güney Amerika ekibi 4-3 yenilerek turnuvaya sürpriz bir şekilde veda etmişti.

Bu başarısızlığın ardından görevine son verilen Arjantinli teknik adam Sampaoli hakkında bir çok iddia ortaya atılmış ve kadro kurma konusunda Messi'den yardım aldığı söylenmişti.

"BANA 10 KEZ HANGİ OYUNCUYU 11'E YAZMAN GEREKTİĞİNİ SORDUN"

Yaşanan gelişmelerin ardından Arjantin basınının önde gelen medya kuruluşlarından TYC Sports, Messi ile Sampaoli'nin Hırvatistan maçından sonra soyunma odasında tartışma yaşadığını iddia etti.

İddiaya göre 3-0'lık Hırvatistan mağlubiyeti sonrası Messi soyunma odasında teknik direktör Sampaoli'ye tüm takımın önünde yüksek sesle şu ifadeleri kullandı:

En az 10 kez bana hangi oyuncuyu ilk 11'e yazman gerektiğini sordun. Ben ise hiçbir seferinde sana isim vermedim. Eğer böyle bir şey varsa, tüm takımın önünde söyle.

Messi, Teknik Direktör Sampaoli\'yi Soyunma Odasında Rezil Etmiş

Son Dakika Spor Messi, Teknik Direktör Sampaoli'yi Soyunma Odasında Rezil Etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Baba Fingo: Hagi de fatihe taktik veriyor du ne var bunda.Adam işi bilmiyor belliki 5 5 Yanıtla
    Gheorge Hagi: Aynen kardes galatasaray var almak uefa var almak süper kupa. En büyük cimbom baska yok büyük. Siz var kücük takim muhaha 1 7
  • Adam gibi : Adam gibi adam Ronaldo, var mı daha iyisi 4 3 Yanıtla
    kişi: Ne alaka birader? Messi en iyisidir futbolun. Al bu da öle alaka 0 1
  • TUNÇ06: Oynadıgı dünya kupaların da döküldün be adam git işine ona buna çamur atma..Barca da oynarsın çünkü takım senin üstüne kurgulu herkes sana çalışıyor ...bak ronaldoya adam takı takır attı tamımını kurtar dı sen ne yaptın ?? gezdin yürü işine git hai üçle.. 2 1 Yanıtla
  • sfdfgsdfg: İnsanların anlamak istemediği şey şu; messi denen şahıs guardiola denen adamın sisteminde parladı ve en iyi kariyerini orada geçridi. o gittikten sonra messi diye bir şey kalmadı. hani şu messi saf yetenek diyenlerin hepsi guardiola dönemi yüzündne diyorlar. ronaldo bayerne kaç kez hatrick yaptı konuşulmaz, ama messinin levante maçındaki çalımı konuşulur, niye? saf yetenek ya ondan. işte ondan real 3 yıldır cl kazanıyor ve 3 yıldır ronaldo cl de gol kralı. insanlrımızın romantizmleri çok aptalca 0 0 Yanıtla

Advertisement