Fenerbahçe'de sakatlık kabusu sürüyor! King'in ardından Emre Mor da sakatlandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de sakatlık kabusu sürüyor! King'in ardından Emre Mor da sakatlandı

Milli ara dönüşü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de milli takımda sakatlanan Joshua King'in ardından Emre Mor'dan da kötü haber geldi. Genç futbolcu, sakatlığı nedeniyle sarı lacivertlilerin bugünkü idmanda yer alamadı.

24.09.2022 14:29  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'e verilen milli arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ara dönüşü ezeli rakiplerinden Beşiktaş'a konuk olacak. Zorlu karşılaşma öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sarı-Lacivertlilerde 2 isimden gelen haber moralleri bozdu.

EMRE'DEN DE KÖTÜ HABER GELDİ

Sarı lacivertli ekipte öncelikle Norveç milli takımında olan Joshua King'in sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosunda çıkarılması moralleri bozarken, bir kötü haber de Emre Mor'dan geldi.

İDMANDA YER ALMADI

Sarı-Lacivertliler'in sezon başında Karagümrük'ten kadrosuna kattığı genç futbolcu Emre Mor, hafif ağrıları nedeniyle bugün gerçekleştirilen idmanda yer almadı. Sağlık ekibinin kontrolleri sonrasında Emre Mor'un son durumunun netlik kazanacağı ifade edildi.

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'ye 2 kötü haber birden

10 MAÇTA 2 GOLÜ VAR

Sarı lacivertli forma ile bu sezon 10 maça çıkan milli futbolcu bu maçlarda 2 de gol kaydetti. Jorge Jesus'un tercihleri arasında olan Emre'nin sakatlığının ciddi olması durumunda Beşiktaş derbisinde oynaması beklenmiyor.

Fenerbahçe\'de sakatlık kabusu sürüyor! King\'in ardından Emre Mor da sakatlandı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de sakatlık kabusu sürüyor! King'in ardından Emre Mor da sakatlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement