Tecavüzle suçlanan Neymar, Brezilya'da ifade verdi! - Son Dakika
Spor

Tecavüzle suçlanan Neymar, Brezilya'da ifade verdi!

Model Najila Trindade'ye tecavüz ettiği iddia edilen PSG'nın yıldız futbolcusu Neymar, Rio de Janeiro'da yaklaşık 2 saat polise ifade verdi.

07.06.2019 14:26  Güncelleme: 15:21

Dünya futbol tarihinin en yüksek bonservisi ile transfer edilen Neymar bugünlerde futboldaki başarıları ile değil hakkındaki "tecavüz" iddiaları ile adından söz ettiriyor. Mayıs ayında Fransa'nın başkenti Paris'te bir otel odasında bir birlikte olduğu model Najila Trindade'ye tecavüz ettiği iddia edilen Neymar, bugün ifade verdi.

Tecavüzle suçlanan Neymar, Brezilya'da ifade verdi!

YATAK ODASI GÖRÜNTÜLERİ DE İZLETİLDİ

Sorgulamadan önceki gergin halleri ile dikkat çeken Neymar'ın Rio de Janeiro'da bulunan polis merkezinde ifade vermesi yaklaşık 2 saat sürdü. İfade sırasında yatak odası görüntülerinin de izlendiği öğrenildi.

Tecavüzle suçlanan Neymar, Brezilya'da ifade verdi!

SPONSORLAR BİR BİR ÇEKİLİYOR

Neymar hakkındaki bu iddialar, sponsorları da tedirgin etti.MasterCard yasal durum netleşene dek Neymar'ın oynadığı reklamları durdurma kararı aldı. Nike'dan da "Ciddi endişe duyuyoruz" açıklaması geldi.

Tecavüzle suçlanan Neymar, Brezilya\'da ifade verdi!
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tecavüzle suçlanan Neymar, Brezilya'da ifade verdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bilge Adam: bildiğiniz adamdan para koparmak için ellerinden geleni ardlarina koymuyorlar. 0 1 Yanıtla
  • Vatandaş: Adam halka mal olmuş bu olay bizleride ilgilendiriyo..halk olarak görüntüleri izlemek istiyoruz..karar vermek için adil olmak için hukuk için görüntüler verilsin sansürsüz ve kesintisiz.. 0 0 Yanıtla

Advertisement