PSG, Sneijder'i İstiyor - Son Dakika
Spor

PSG, Sneijder'i İstiyor

PSG, Sneijder\'i İstiyor

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızına Juventus'tan sonra şimdi de Fransızlar'ın en zengin kulübü Paris Saint Germain talip oldu.

23.04.2015 08:10  Güncelleme: 08:11

Devre arasında Juventus'un ısrarla kadrosuna katmak istediği sarı-kırmızılı takımın Hollandalı yıldızına şimdi de Fransızlar'ın en zengin kulübü Paris Saint Germain talip oldu.

8 MİLYON EURO

Bild Gazetesi'nin haberine göre; Fransa şampiyonu Paris Saint- Germain, gelecek sezon transfer planlarında Wesley Sneijder'i de düşünüyor. Ocak ayında Juventus'un kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak başarılı olamadığı Wesley Sneijder'in sözleşmesi 2016 yazında sona ererken, Hollandalı yıldız için PSG 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

KARARI YENİ YÖNETİM VERECEK

Yarsuvat ve yönetimi, Sneijder'in sözleşmesiyle ilgili durumu yeni yönetime bırakma kararı alması sebebiyle bonservis konusunda Fransızlar ketum davranıyor. Ocak ayında kapıyı 2 milyon Euro'dan açıp teklifini 10 milyon Euro'ya kadar çıkaran Juventus, Yarsuvat yönetiminden ret cevabı almıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor PSG, Sneijder'i İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • paris: 8 bunun maketini vermezler 25 ten asagi vermeyin cunku hollandali oyun kurucu golcu her kimlik var sdamda oyuzden istedigin fiyati verirler son yillarda dogru durust futbolcu yok bizim ulkede zorlasan 3 tane cikar o yuzden para eder bu adam 10 0 Yanıtla
  • galatasarayli: Olmaâzzzz kalsın galatasarayli 8 1 Yanıtla
  • Selver: Hayır yaaa . . 6 0 Yanıtla
  • forever cimbom!: Yeri doldurulabilirse satılabilir (o da çok zor), tabii bir de en az 15 milyon € karşılığında. Sneijder, Hagi'den sonra bizim için gelmiş geçmiş en iyi 10 numaradır. 6 0 Yanıtla
  • hakan: Sabri gitsin. Takımı mahvetti 4 1 Yanıtla
  • mal: Hanima beni psg den istediler dedim mal dedi bak fransaya gidiyom dedim ........git dedi 3 0 Yanıtla

Advertisement