Ronaldo'dan Saç Ektirme İtirafı - Son Dakika
Spor

Ronaldo'dan Saç Ektirme İtirafı

Juventus'un Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, yeni açacağı saç ektirme merkezi hakkında konuştu. Ronaldo'nun ayrıca sevgilisi Georgina Rodriguez'i de yeni işinde menajer olarak görev verecek.

11.03.2019 16:36

Cristiano Ronaldo, İspanya'nın başkenti Madrid'de açacağı saç ektirme merkezi hakkında açıklamalarda bulundu.

Juventus'un yıldız futbolcusu Ronaldo, futbolda olduğu kadar saha dışı olaylarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Portekizli yıldız, 18 Mart'ta Madrid'de saç ektirme merkezi açmaya hazırlanıyor.

Ronaldo'nun açacağı saç ektirme merkezinde 150 profesyonel işçi çalışacak ve merkezde 18 oda bulunacak.

"İMAJ BİR ARAÇTIR"

Konu hakkında İspanya basınına konuşan Ronaldo, "Madrid, benim kariyerim ve hayatımda özel bir yere sahip. Bir insanın imajı, başarılı olmak için bir araçtır. Benim için imaj, bir gerekliliktir." sözlerini kullandı.

Cristiano Ronaldo, yeni işinde sevgilisi Georgina Rodriguez'i de menajer olarak görevlendirecek. Portekizli futbolcu, "Birçok kadın saç ektirme ile ilgileniyor. Bu yüzden Georgina, projeye dahil olmak istedi. Çalışma konusunda çok hevesli." dedi. (Sporx)

Ronaldo\'dan Saç Ektirme İtirafı

Son Dakika Spor Ronaldo'dan Saç Ektirme İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • erkan: Doğru söylemiş mesala messide imaj yok 13 0 Yanıtla
    Oğuz : Imaj yok kabiliyet var adam futboluyla on planda imajıyla veya karı kızla değil 3 6
  • Hulk : Ben giderim saç ektirmeye bizimkiler gibi dolandırıcı değil adam bizimkiler kafaya etkiyo kıçımda çıkıyo : 11 1 Yanıtla

Advertisement