Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor, Bandırmaspor’dan Hacı Mustafa Karabulut’u kadrosuna kattı.

28.06.2016 15:41

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor, Bandırmaspor'dan Hacı Mustafa Karabulut'u kadrosuna kattı. İnegöl'e gelen Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, "Transferlerimiz devam ediyor. Bugün de Bandırmaspor'dan orta sahada forvet arkası oynayan sevgili kardeşimiz Hacı Mustafa Karabulut'la 2 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisine ve İnegölspor'a hayırlı olsun. İnşallah kendisi için kazasız, belasız, sakatlanmadan hayırlı şekilde bir sezon geçirir. Bir şampiyonluk yaşadı. İnşallah ikinci şampiyonluğu burada yaşasın. İki transfer daha yapacağız. Bayrama kadar bitirmeyi düşünüyoruz ama belki bitmeyebilir ama kampa kadar bitmiş olacak. Ondan sonra transferi kapatıp, yeni sezon için hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi.

Bordo-beyazlılarla iki yıllık sözleşme imzalayan Hacı Mustafa Karabulut ise, "Görüşmelerimizin sonucunda ortak bir amaçta buluştuk. Hedefleri doğrultusunda olan bir takım. Şampiyonluk için kurulan bir takım. Bende burada ikinci şampiyonluğumu yaşamaya geldim. İnşallah karşılıklı olarak bu isteğimiz yerine gelir. Sezon sonu hayırlı bir şampiyonluğu yaşarız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Karabulut, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement