Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tokatspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Bugsaşspor’u yenerek ligde galibiyetle tanışmak istiyor.

23.09.2016 17:21

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tokatspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Bugsaşspor'u yenerek ligde galibiyetle tanışmak istiyor.

Tokatspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Şadi İşeri, Tokatspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Futbol Şube Sorumlusu Ömürden Çalışıcı, Menajer Aytunç Bozkurt ve Kaptan Koray Çölgeçen kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tokatspor'un ligde oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik ile aldığı 1 puan ile Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesini değerlendiren Başkan İşeri, taraftarı biraz daha sabırlı olmaya davet etti.

Tokatspor'un gerçek gücünü görmek için bir iki haftaya daha ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan İşeri, "Bu hafta sahamızda Bugsaşspor'la oynayacağımız maçtan takımımız galip ayrılacaktır. Bizim için bu 34 haftalık bir maraton. Önümüzde çok uzun bir maraton var. Diğer bir konu ise takımın maliyeti ile ilgili çok farklı yorumlar yapılıyor. Şunu çok net söylüyorum: Son 5 yılın takımları ile aynı bütçeye kurduk takımı. Rakamı söylemek durumunda kaldığımız için açıklıyorum. Futbolcu maliyeti 3 milyon TL civarında" dedi.

Tokatspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise takımda sakatlıkların üst üste gelmesi nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşandığını söyledi. Sakatlanan oyuncular nedeni ile takım halinde çalışmamalarının zorluklarını yaşadıklarını ifade eden Teknik Direktör Ceviz, "Tokatspor şu an iyi bir kadroya sahip, bu sene iddialı. Ben 4 takımı kümede bıraktım, 4 takıma Play-Off oynattım, 4 takımı da şampiyon yaptım. Ben burada, 2 yıl içerisinde Play-Off ya da şampiyonluk yaşamak istiyorum. 'Hemen şampiyonluk gelsin' böyle bir şey yok. Ben de şampiyon olalım isterim. Ben bu gururu defalarca yaşadım, Tokatspor'da da yaşamak isterim" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement