Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, takım olarak artık play off'u düşündüklerini kaydederek, "Play off'lara kadar eksiklerimizi tamamlayıp, zorlu maçlara en iyi ve en hazır şekilde"...

29.04.2013 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, takım olarak artık play off'u düşündüklerini kaydederek, "Play off'lara kadar eksiklerimizi tamamlayıp, zorlu maçlara en iyi ve en hazır şekilde çıkmak istiyoruz" dedi.

Çamlıdere Şekerspor maçında aldıkları 1 puan sonrası play off'u garantilediklerini anımsatan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, geride kalan lig maçlarını galip tamamlayarak, play off'a moralli gitmek istediklerini kaydetti.

Günaydın, play off'u garantilemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Çamlıdere Şekerspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynadık. Küme düşmeme mücadelesi veren ve son sırada bulunan rakibimizden 1 puan alarak, play off'a kalmayı başardık. Artık önümüzdeki lig maçlarından galibiyetle ayrılıp, play off'a moralli gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Play off maçlarının hiçbir takım için kolay olmayacağının altını çizen Günaydın, şunları ifade etti: "Play off maçları sanıldığı kadar kolay olmuyor. Çünkü her takım telafisi olmayan, birbirinden zorlu maçlar oynuyor. En az hata yapan ya da hiç hata yapmayan takım ipi göğüslüyor. Bu anlamda eksiklerimizi gidermiş şekilde play off maçlarına çıkmak istiyoruz."

Günaydın, play off'un en tecrübeli takımlarından birisi olacaklarını belirterek, "Yeni Malatyaspor olarak kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Kadromuzda yer alan birçok futbolcu play off deneyimini yakından yaşamış. Dolayısıyla bu bizim için bir avantaj. Amacımız play off maçlarında bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, istediğimizi elde etmek" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement