Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, Sarıyer ile oynadıkları karşılaşmayı kazanmak adına her şeyi yaptıklarını ancak deplasmandan 1 puanla döndüklerini söyledi.

09.09.2013 19:18

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, Sarıyer ile oynadıkları karşılaşmayı kazanmak adına her şeyi yaptıklarını ancak deplasmandan 1 puanla döndüklerini söyledi.

Tatan, ligin ilk haftasında Sarıyer ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmadan 1 puanla döndüklerini anımsatarak, "Bizde her takım gibi 2013 - 2014 sezonuna galibiyetle başlanmak istedik fakat olmadı. Yenilmeden deplasmanda alınan tek puanda bizim için önemli. Maçı kazanma adına yapmamız gerekenleri yaptık fakat olmadı. Lige yenilmeden tek puan alarak dönüyoruz. İnşallah haftaya kendi seyircimiz önünde hep birlikte galip gelerek daha da mutlu oluruz" dedi.

Öte yandan Sarıyer - Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 14'üncü dakikasında sağ kanattan gelişen ev sahibi takım atağında Uğur Bulut'un kontrolsüz girerek, penaltıya sebebiyet verdiği pozisyonda sakatlanan Abdurrahman Kırmacı'nın 3 yerden ayağının kırıldığı belirtildi.

Yeni Malatyaspor'un genç defans oyuncusu Uğur'un yerden müdahalesinde acılar içerisinde yerde kıvranan Abdurrahman, maça devam edemeyerek hastaneye kaldırıldı. İlk yapılan incelemelerin ardından 3 yerden ayağının kırıldığı anlaşılan orta saha oyuncusunun ligin ilk yarısını kapattığı ifade edildi.

YENİ MALATYASPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Yeni Malatyaspor kulübü, Sarıyer ile oynanan maçta ayağı kırılan Abdurrahman Kırmacı için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Kulüp adına geçmiş olsun mesajı yayınlayan kulüp idari Menajeri Selçuk Günaydın, "Penaltı pozisyonunda talihsiz bir şekilde sakatlanan Sarıyerli futbolcu Abdurrahman Kırmacı'ya kulüp olarak çok üzüldük. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Defans oyuncumuz Uğur Bulut da haberi sonradan aldı. O da çok üzüldü. Umarız Abdurrahman bir an önce sağlığına kavuşup, yeşil sahalara döner" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement