Voleybol Federasyonu Yeni Başkanı Mutlugil."Voleybolu Farklı Bir Bakış Açısıyla İleriye Götürmeye... - Son Dakika
Spor

Voleybol Federasyonu Yeni Başkanı Mutlugil."Voleybolu Farklı Bir Bakış Açısıyla İleriye Götürmeye...

Voleybol Federasyonu Yeni Başkanı Mutlugil."Voleybolu Farklı Bir Bakış Açısıyla İleriye Götürmeye...

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3.Olağan Genel Kurulu'nda Özkan Mutlugil başkanlığa seçildi.

02.10.2012 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3. Olağan Genel Kurulu'nda Özkan Mutlugil başkanlığa seçildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF)'nin Ankara'da yapılan 3. Olağan Genel Kurulu'nda, Özkan Mutlugil başkanlığa seçildi. Oy sandıklarının açılma işleminin tamamlanmasının ardından yeni TVF Başkanı Mutlugil'i kucaklayarak tebrik eden eski Başkan Erol Ünal Karabıyık, bir veda konuşması yaptı.

Tebrikleri kabul etmesinin ardından TVF Başkanı Özkan Mutlugil, "Bize yakışan şekilde diğer federasyonlarla kıyaslanmayacak bir genel kurul yaşadık" dedi.

Eski Başkan Erol Ünal Karabıyık'a teşekkür eden Mutlugil, "Bizlere hizmet etmiş federasyon başkanlarımıza teşekkür ediyorum bunun bir tanesi de benim babam. Voleybolu farklı bir bakış açısıyla ileriye götürmeye çalışacağız. Herkesin fikirlerini alarak voleybolu daha iyi noktalara taşıyacağız" diye konuştu.

ESKİ BAŞKAN KARABIYIK VEDA ETTİ

Başkanlığı kaybeden Karabıyık ise, kürsüye çıkarak, yol arkadaşlarına veda konuşması yaptı.

Delegelere seslenen Karabıyık, "Sizler bizi sevinçten ağlatacak kadar mutlu edecek, görev imkanı verdiniz. İki dönem çalışma imkanı ve bu mutlulukları yaşama imkanı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Türk voleyboluna yaraşır bir kongre oldu. Bize bu yakışır. Yeni seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol Federasyonu Yeni Başkanı Mutlugil.'Voleybolu Farklı Bir Bakış Açısıyla İleriye Götürmeye... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement