Voleybolun Yeni Başkanı Özkan Mutlugil Görevi Devraldı - Son Dakika
Spor

Voleybolun Yeni Başkanı Özkan Mutlugil Görevi Devraldı

Türkiye Voleybol Federasyonunun (TVF) 3.Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimi kazanan Özkan Mutlugil, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı görevini, Erol Ünal Karabıyık'tan devraldı.

03.10.2012 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonunun (TVF) 3. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimi kazanan Özkan Mutlugil, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı görevini, Erol Ünal Karabıyık'tan devraldı.

Devir teslim töreninde Erol Ünal Karabıyık'ın ve Başkan Özkan Mutlugil'in yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Ekşi, Ahmet Göksu, Bahar Mert Üçoklar ve Federasyon personeli hazır bulundu. Törende konuşan Erol Ünal Karabıyık, voleybola yakışır güzellikte bir kongre yaşandığını belirterek, Başkan Mutlugil'i bir kez daha tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil de devir teslim töreni sırasında Erol Ünal Karabıyık'a bugüne kadar yaptığı hizmetlere teşekkür etti. Başkan Mutlugil, Erol Ünal Karabıyık'la yönetim kurullarında birlikte çalıştıklarını, verilen hizmetler ve yapılan işlerde küçük de olsa katkılarının bulunmasının kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Başkan Mutlugil, Eski TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ı arabasına kadar uğurlayarak veda etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybolun Yeni Başkanı Özkan Mutlugil Görevi Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement