Yalova'da İlk Kez Düzenlenen Güreş Ligi Start Aldı - Son Dakika
Spor

Yalova'da İlk Kez Düzenlenen Güreş Ligi Start Aldı

Yalova\'da İlk Kez Düzenlenen Güreş Ligi Start Aldı

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği “Minik, Yıldız ve Gençler Güreş Ligi” start aldı.

16.11.2015 13:25

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenlediği "Minik, Yıldız ve Gençler Güreş Ligi" start aldı.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı müsabakalarda Yalova Gençlikspor, Yalova Belediyespor, Tuna Spor Kulübü ve Altınova Tersaneleri Spor Kulübü'nün pehlivanları mücadele etti. İlk hafta maçlarında Tuna Spor Kulübü rakibi Yalova Gençlikspor'u 6-5, Yalova Belediyespor'da Altınova Tersaneleri Spor Kulübü'nü aynı skorla yendi. Müsabakaları Müsabakaları Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, eski Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ali Kayalı da takip etti.

Yalova'da ilk kez güreş ligi gerçekleştirdiklerini belirten Güreş İl Temsilcisi Selim Acar, "Güreşin alt yapısını canlı tutabilmek maksadıyla tertiplediğimiz Güreş Ligi devam etmektedir. Güreş Ligi, 2016 2017 güreş sezonuna daha iyi hazırlanmak ve daha başarılı olmak için güreşçilerin fizik, kuvvet ve kondisyonlarını değerlendirmek acısından iyi bir fırsat olacak" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova'da İlk Kez Düzenlenen Güreş Ligi Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement