Yaya Toure – Inter Flörtü - Son Dakika
Spor

Yaya Toure – Inter Flörtü

Yaya Toure – Inter Flörtü

SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City'nin başarılı oyuncusu Yaya Toure'nin ismi İtalyan basınını süslemeye devam ediyor.

19.01.2016 23:42

SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City'nin başarılı oyuncusu Yaya Toure'nin ismi İtalyan basınını süslemeye devam ediyor. Oyuncunun adı geçtiğimiz transfer döneminde, İtalya Serie A'yı kazanmayı hedefleyen Inter ile sık sık anılmasına rağmen, Fildişi Sahilli yıldız yoluna Manchester ekibinde devam etmişti.

Toure'nin menajeri, önümüzdeki yaz döneminde oyuncunun durumu hakkında her şeyin değişebileceğini belirtti ve başta Inter olmak üzere Fildişili yıldızı takip eden kulüplere göz kırptı.

"Yazın teklifleri dinleyeceğiz"

32 yaşındaki orta saha oyuncusu ile daha önce Manchester City'de de çalışan Inter teknik direktörü Roberto Mancini, eski gözdesini bir an önce Giuseppe Meazza'ya getirmek istese de yaz dönemini beklemek zorunda kalabilir.

Oyuncunun menajeri Dimitri Seluk, Sportitalia'ya "Toure Ocak ayında kulübünden ayrılmayacak, ancak yazın her şey değişebilir. O zaman geldiğinde bize iletilen her teklifi dinlemeye hazır olacağız." demecini verdi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Yaya Toure – Inter Flörtü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement