Analiz: Apple ve Samsung Tablet Pazarını Hareketlendirebilir - Son Dakika
Teknoloji

Analiz: Apple ve Samsung Tablet Pazarını Hareketlendirebilir

Analiz: Apple ve Samsung Tablet Pazarını Hareketlendirebilir

Analistlerin yeni öngörü raporlarında başka neler neler yazıyor?

31.01.2015 18:44
Hasan Uğur Nayır - -

Son dönemlerde analistlerin ve piyasa gözlemcilerinin tablet pazarıyla alakalı tahminleri pek olumlu olmadı. Tablet sevkiyatlarının beklenenden düşük olabileceği ve pazarda talebin azalabileceği yönünde bazı raporlar yazıldı. Fakat tüm analistler aynı fikirde değil. Son yayınlanan raporlar 2015'te tablet piyasasının üstündeki ölü toprağını atacağını düşündürüyor.


Bazı gözlemcilere göre 12 inç'lik iPad Pro'nun ve benzer büyük ekranlı tabletlerle birlikte 2015'in son çeyreğinde ilginç bir rekabet yaşanacak. Gözlemciler eğitim ve kurumsal bazda hitap edecek büyük ekranlı tabletlerin fitili yeniden ateşleyebileceğini, ayrıca diğer tablet modellerinin de (iPad Air 3, yeni Galaxy Tab S gibi) satışlara destek sunacağını ileri sürüyor.


Uzun zamandır iPad Pro hakkında çok rivayet geldi. Samsung ve diğer üreticilerin de büyük ekranlı farklı tabletlerle Apple'a cevap vereceği haberleri çıktı. Sözde iPad Pro ve diğer büyük ekranlı bazı modellerin 2015 sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor. Bu konuda IFA'da sürprizler yaşanabilir.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Analiz: Apple ve Samsung Tablet Pazarını Hareketlendirebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement