Apple Üç Yeni İphone Modeli Çıkarmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Teknoloji

Apple Üç Yeni İphone Modeli Çıkarmaya Hazırlanıyor

Apple Üç Yeni İphone Modeli Çıkarmaya Hazırlanıyor

Dedikodulardaki iPhone 6C satışa sunulacak gözüküyor.

26.03.2015 12:17
Hasan Uğur Nayır - -

Plastik kasalı yeni iPhone modeli olan 6C'le ilgili düğüm iyice açılmaya başladı. TSMC'nin 6C için işlemci üretmesi raporundan sonra taptaze bir makale daha yayınlandı. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara daha yakından bakalım.


Yeni iPhone'lar


Digitimes'ın sanayi içindeki kaynaklardan öğrendiğine göre Apple bu sene üç farklı iPhone'u piyasaya sürecek. Diğer bir deyişle iPhone 6S ve 6S Plus dışında 4 inç'lik 6C tüketici ile buluşacak.


Tüm modellerde LTPS paneller kullanılıyor. iPhone 6S Plus ve 6C'nin ekran tedarikçileri Japan Display, Sharp ve LG. Ayrıca Japan Display ve LG iPhone 6S'in ekranını üretecek. Kaynaklar ekranlarda Corning Gorilla Glass'ın yer alacağını belirtti.


İşlemci tedariğini ise TSMC ve Samsung üstlenmiş durumda. 6S ve 6S Plus gücünü A9'dan alırken, 6C'de de A8 sistem yongası bulunuyor. Tüm modellerde NFC ve parmak izi okuyucunun olacağı not edilenler arasında. Fakat Tayvan asıllı farklı bir kaynak, 6C'deki Touch ID'nin şimdiki 6 ve 6 Plus'la aynı olduğunu, 6S ve 6S Plus'ta ise daha gelişmiş parmak izi çözümünün olacağını ileri sürdü.


6S serisinin montajından Foxconn ve Pegatron sorumlu. 6C'nin montajının ise Wistron tarafından yapılması bekleniyor. Diğer bir söylentiye göre 6C, 5C'den daha fazla renk seçeneğine sahip.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Üç Yeni İphone Modeli Çıkarmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HoPp: Millete salam diyen MAL o zmn sen yap tr markasini koy onlardan ustun ol senin icadini alalim hodukK 0 0 Yanıtla

Advertisement