Asus A88xm-A A55 Amd Fm2 Ddr3 16x Anakart - Son Dakika
Teknoloji

Asus A88xm-A A55 Amd Fm2 Ddr3 16x Anakart

Asus A88xm-A A55 Amd Fm2 Ddr3 16x Anakart

Asus A88xm-A A55 Amd Fm2 Ddr3 16x Anakart Özellikleri.

31.10.2014 16:11

Asus A88XM-A A55 Amd FM2 Ddr3 Genel Özellikleri

FM2 + soketli anakart A88X çipseti üzerine yüksek dayanıklılık 5X Koruma ve yeni UEFI BIOS özellikleri.
• ASUS 5X KORUMA - Tüm koruma yuvarlak iyi kalite, güvenilirlik ve dayanıklılık sağlar
• Yeni UEFI BIOS - Dostça, daha kolay ve yararlı bilgileri eklenmiş daha sezgisel
• USB 3.0 Boost (UASP Desteği) - geleneksel USB 3.0 'dan% 170 daha hızlı aktarım hızları
• Ağ iControl - Gerçek zamanlı ağ bant genişliği yönetimi.

ASUS 5X Koruma

ASUS anakartlar 5X Koruma PC'nizi korumak. Biz talep üzerine hassas APU güç için DIGI + VRM dijital güç tasarımı gibi kaliteli bileşenleri kullanmak, ESD elektrostatik paraziti ortadan sıkı standartlara göre test üniteleri ve DRAM yuvaları çevresinde resetlenebilen sigortalar aşırı akım ve kısa devre hasarı önlemek için. Biz de I/ O kalkanlar, ASUS tüm örnekler mümkün olan en iyi güvenilirlik ve dayanıklılık sağlayan korozyona dayanıklı arkasını kullanınız..

Yeni UEFI BIOS - dostça ve daha sezgisel Exclusive EZ Modu yararlı bilgiler daha kolay hale ekler

ASUS Media-ünlü UEFI BIOS yumuşak fare kontrollü grafik BIOS sağlar, ve şimdi daha sezgisel fonksiyonları hızlı bir şekilde özel kısayollar sayesinde sevdiğiniz BIOS sayfaları ve sık erişilen ayarları sizi sahiptir. Hatta değişiklikler ve modifikasyonlar ayar bir etkinlik günlüğünü görüntülemek, ileride de-BIOS hızlı notlar yazmak ve SATA portları yeniden adlandırabilirsiniz. EZ Modu detaylı fan kontrol, DOCP profil ayarları, SATA bilgi, hızlı ve saat ayarlama gibi ekstra-dostu yetenekleri ile yükseltilmiş yepyeni bir görünüme sahiptir. Birlikte, bu BIOS deneyimini mükemmelleştirmek.

Geleneksel USB 3.0 'dan% 170 daha hızlı aktarım hızları

ASUS USB 3.0 Boost teknolojisi Windows 8 UASP (SCSI Protocol Attached USB) destekleyen. USB 3.0 Boost teknolojisi sayesinde, USB aygıtın aktarım hızı önemli ölçüde zaten hızlı USB 3.0 performans ekleyerek,% 170'e kadar artırılır. ASUS yazılım otomatik olarak herhangi bir kullanıcı etkileşimi olmadan uyumlu USB 3.0 çevre birimleri için veri hızını hızlandırır..

Zahmetsiz PCI Express bileşeni kaldırma

Hafifçe Q-Slot klibi basın ve grafik kartları sadece pop. Büyük kanatlı klip yüzden bile büyük grafik kartları yüklemek veya kaldırmak ile mücadele etmek zorunda değilsiniz ulaşmak kolaydır..

Birden başlatma seçenekleri

ASUS, Windows 8 donanım optimizasyonu sayesinde, ASUS Önyükleme Ayarı PC'nizin başlangıç ??sürecini özelleştirme daha iyi esneklik sağlar. Windows 8 altında sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için * 2-saniye sistem açılış süresini kısaltmak, ve Windows'un önceki sürümlerini bile olabilir. Ayrıca, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tek bir tıklama ile doğrudan BIOS girebilir ve hızlı bir şekilde tercih edilen sistem yöntemini açılmayacaktır seçin: saniye OS almak veya normal önyükleme için tercih ya. Tercihiniz ne olursa olsun, ayarları size güç her zaman seçmek gerek kalmadan, kalıcı kaydedilip

Yenilikçi ASUS özelliklerine tek elden erişim

ASUS AI Suite 3 büyük monitör desteği ile daha net ve daha çekici bir arayüz üzerinden yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bu overclock, enerji tüketimi, fan hızlarını, voltajları ve daha denetlemek sağlayan basit kullanımlı paket içine tüm özel ASUS özelliklerini birleştirir. Bu all-in-one uygulaması, farklı bileşenler arasında ileri ve geri geçiş gerek kalmadan, farklı ve işlevselliği kullanımı kolay sunar..

AMD ® Dual Grafik Teknolojisi

AMD Radeon ™ Çift Ekran Kartı AMD platformları için sadece özel bir teknolojidir. AMD'nin APU ve seçilen AMD Radeon ™ HD 6000 serisi ekran kartları, rakipsiz bir 3D oyun grafik kalitesi ve performans sunarak, birlikte çalışma olanağı sağlar. Ayrık ve tümleşik grafik işlemcileri hem de birleştirerek, oyuncular artık daha hızlı ve herhangi bir son oyun başlıkları üzerinde düzgün kare hızları tadını çıkarabilirsiniz..

AMD ® AMD Radeon ™ R Serisi Graphics A-Serisi Hızlandırılmış İşlemci

Bu anakart tam olarak AMD Radeon R serisi grafik ile yeni AMD Soket FM2 + Kaveri APU desteği ve AMD Soket FM2 (Richland ve Trinity) APU ile uyumluluğu korur. AMD Soket FM2 + APU HDMI ve DisplayPort bağlantıları ile tam hızlı genişleme ve 4K çözünürlükler için inanılmaz hızlı ve düzgün grafikler, doğal PCI Express 3.0 için Microsoft ® DirectX 11.1 desteği..

ÖAMD ® A88X FCH (Bolton D4)

AMD ® A88X FCH (Bolton D4) 5GT/ s arayüz hızı ve PCI Express ™ 2.0 grafik desteklemek üzere tasarlanmıştır. Bu doğal 8 x SATA 6Gb/ s bağlantı noktaları ve 4 x USB 3.0 port destekler..

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Asus A88xm-A A55 Amd Fm2 Ddr3 16x Anakart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement