Battle Pod ile Star Wars Evreninde Yaşama Fırsatı - Son Dakika
Teknoloji

Battle Pod ile Star Wars Evreninde Yaşama Fırsatı

Battle Pod ile Star Wars Evreninde Yaşama Fırsatı

Bandai Namco firması Star Wars evrenindeki bir sürü aracı ve gemiyi kullanmamızı sağlayacak Battle Pod arcade makinasını tanıttı.

17.10.2014 21:21

Bandai Namco firması Star Wars evrenindeki bir sürü aracı ve gemiyi kullanmamızı sağlayacak Battle Pod arcade makinasını tanıttı.

Star Wars denilince belli bir hayran kesiminde akan sular duruyor. İster LEGO parçalarından yapılma gemiler Fransa'yı istila etsin, isterse de iPad'de Star Wars strateji oyunu olsun hayranları için hepsi birer merak ve heyecan kaynağı. İşte şimdi bunlara Bandai Namco'nun tanıttığı Star Wars Battle Pod oyun kabini de eklendi.

Battle Pod oyun kabini, Star Wars filmlerindeki tüm klasik sahneleri canlandırıp, ünlü görevleri yapmanıza ve sevdiğiniz tüm araçları kullanmanızı sağlıyor. Arcade salonlarındaki büyük boy kabinlerden biri olan Battle Pod, içinde kocaman bir yarıküre ekran ve araç kontrolleri barındırıyor. Oyuncu yarıküre ekranın içine doğru oturduğu için kendini gerçekten de aracı kullanır gibi hissedebiliyor.

Star Wars Battle Pod ile Death Star'a saldıran bir X-Wing pilotu, Yavin'de dev AT-AT araçlarına saldıran bir Snowspeeder pilotu veya Endor ormanlarında son hızla giden bir hoverbike pilotu olabilirsiniz. Altınızdaki koltuk ve kontrol kolları vuruldukça sarsılıyor ve Endor'daki gibi bazı sahnelerde kabinde yüzünüze rüzgar bile esiyor.

Star Wars Battle Pod 2015 in başında önce ABD, sonra da diğer ülkelerde çeşitli arcade salonlarında oynanabilecek. Umut ediyoruz ülkemizin büyük arcade salonlarına da bunlardan gelir, doğrusu ya bunu oynayanları izlemesi bile zevkli olacaktır.

Bir iPad haberi ile de yazıyı kapatalım, Star Wars filmlerindeki klasik sahneleri yeniden yaratmak için Star Wars Scene Maker iPad uygulamasına bir bakabilirsiniz.

The post Battle Pod ile Star Wars Evreninde Yaşama Fırsatı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Battle Pod ile Star Wars Evreninde Yaşama Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement