İphone Kamera İpuçları! - Son Dakika
Teknoloji

İphone Kamera İpuçları!

iPhone kullanıcılarına özel kamera ipuçları haberimizde.

01.09.2014 13:41

iPhone kullanıcılarına özel kamera ipuçları haberimizde…

2007 yılında ilk iPhone 'un satışına başlandığından beri Dünya'nın en popüler kameralarından biri iPhone kamerası haline geldi. 2 megapiksellik kamerayla başlayan bu macera her sene üzerine eklenerek ilerliyor. iPhone 'lar her zaman kullanıcılarının kaliteli fotoğraflar çekebilmeleri için tasarlanıyorlar ancak tabii ki iPhone'lar ile profesyonel fotoğraflar çekmek imkansız.

Söylediğimiz gibi herhangi bir macro kapasitesi olmayan, fotoğrafını çekeceğiniz objelere çok yaklaşmanızı gerektiren ve herhangi bir lens aparatı olmayan iPhone kameralarıyla tamamen profesyonel fotoğraflar çekmek imkansız ancak şimdi size izleteceğimiz teknikler ve ipuçlarıyla kendinizi profesyonelleştirip son derece kaliteli fotoğraflar çekebileceksiniz. Ekstra aparatlar almadan, ekstra uygulamalar satın almadan tamamen masrafsız şekilde yapabileceğiniz ufak uygulamalar ile son derece ilginç fotoğraflar çekmeniz mümkün.

Cooph tarafından hazırlanan ve tamamen teknikler ve ipuçları ile dolu bu 3 dakikalık videoyu izleyerek harika fotoğraflar nasıl çekilir keşfedebilirsiniz. İyi seyirler.

The post iPhone Kamera İpuçları! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İphone Kamera İpuçları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement