Microsoft'un Resmi Mobil Tarayıcısı: Opera Mini! - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft'un Resmi Mobil Tarayıcısı: Opera Mini!

Microsoft\'un Resmi Mobil Tarayıcısı: Opera Mini!

Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonların orjinal internet tarayıcısı olarak Microsoft'un tercihi, Opera Mini oldu.

26.08.2014 10:54  Güncelleme: 11:03

Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonların orjinal internet tarayıcısı olarak Microsoft'un tercihi, Opera Mini oldu! İşte detaylar!

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone, yeni bir uygulamaya daha kavuştu. Uzun zamandır, mobil internet tarayıcılar arasından bir seçim yapacağı sızdırılan Microsoft, kararını Opera Mini'den yana kullandı. Opera firması ile 10 yıllık bir anlaşma imzalayan yazılım devi, ilk adımda Nokia by Microsoft markasının Asha modellerinde kullanılabilir olacağını paylaştı.

Windows Phone 6.5'den sonra ilk kez Lumia modelleriyle hızlı bir giriş yaptığı akıllı telefon pazarında yeniden popülerlik kazanmaya başlayan Microsoft, yatırımlarını orta ve giriş sevvye akıllı telefonların daha yüksek performansla çalışmasına çevirdi.

Sayfa yükleme esnasında güvenlik düzeylerinin üst seviyeye çıkarıldığı fakat çerezlerin engellenerek mobil veri paketinin kotası için tasarruf sağlayan yeni sürüm Opera Mini, ilk adımda S30, S40 ve Asha modellerinde kullanılabilir olacak.

Yeni bir internet tarayıcısı geliştirmek yerine Opera Mini'yi tercih eden Microsoft'un, böylelikle zaman kaybetmeden diğer projelerine ağırlık vereceği öne sürülüyor.

The post Microsoft'un Resmi Mobil Tarayıcısı: Opera Mini! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Microsoft'un Resmi Mobil Tarayıcısı: Opera Mini! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement