Moto 360 Teknik Aksaklıklar Nedeniyle Gecikecek - Son Dakika
Teknoloji

Moto 360 Teknik Aksaklıklar Nedeniyle Gecikecek

Moto 360 Teknik Aksaklıklar Nedeniyle Gecikecek

Motorola ve Lenovo geçtiğimiz ay, IFA Berlin konferansında giyilebilir akıllı saat Moto 360'ın gelişmiş bir modelini duyurmuştu.

01.10.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moto-360-Teknik-Aksaklıklar-Nedeniyle-Gecikecek

Motorola ve Lenovo geçtiğimiz ay,konferansında giyilebilir akıllı saat Moto 360'ın gelişmiş bir modelini duyurmuştu. Moto 360 hakkında bilgi verecek olursak ise;

Android 4.3 ve üzeri işletim sistemli telefonlar ile bağlantılı,  giyilebilir ve kişiselleştirilebilir dairesel şeklinde bir akıllı saat. 4 GB dahili depolama + 512MB RAM ile kişinin sesli komutlarına cevap veren Moto 360'ta egzersiz gibi kişinin ihtiyacını karşılayacak uygulamalar mevcut.

299 Dolara satılan Moto 360'a ön sipariş veren müşterilere normalde bu ayın sonunda ürün gönderiminin yapılacağı belirtilmişti. Ancak, kargo firmasında çıkan bir sorundan dolayı halen ürün gönderimi yapmamış bulunmakta. Bu duruma sinirlenen bir müşteri ise Motorola'ya bir e-mail attı. Gelen cevapta ise, çok üzgün olduklarını ve kargo firmasının teknik bir aksaklığı yüzünden ürün gönderiminin yapılmadığını belirtildi. Bunun yanında ürün gönderiminin 5 ile 7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceği bilgisi verildi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Moto 360 Teknik Aksaklıklar Nedeniyle Gecikecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement