Msn Live Messenger Skype Dönüşümü Başlıyor. Son Gün 30 Nisan - Son Dakika
Teknoloji

Msn Live Messenger Skype Dönüşümü Başlıyor. Son Gün 30 Nisan

Msn Live Messenger Skype Dönüşümü Başlıyor. Son Gün 30 Nisan

Microsoft’un anlık mesajlaşma servisi Windows Live Messenger önümüzdeki haftadan itibaren kullanıcılarına kapılarını kapatıyor. Geçiş işlemi 8 Nisan’da başlıyor. Süreç 8 ...

04.04.2013 16:00

Microsoft'un anlık mesajlaşma servisi Windows Live Messenger önümüzdeki haftadan itibaren kullanıcılarına kapılarını kapatıyor. Geçiş işlemi 8 Nisan'da başlıyor.

Süreç 8 Nisan'da başlıyor

Birçok Live Messenger kullanıcısına bilgilendirme mesajı gönderen Microsoft, önümüzdeki Pazartesi gününde itibaren Live Messenger kullanıcılarının hesaplarını Skype servisine taşıma işlemine başlayacak. Messenger'ın masaüstü sürümü aşamalı olarak durdurulacak. Microsoft, İngilizce konuşan ülkelerle başlayacak ve taşıma işlemi 30 Nisan itibariyle Brezilya Portekizcesi ile tamamlanmış olacak.

Microsoft'tan Live Messenger ve Skype ile ilgili önemli sorulara yanıt

Microsoft, taşınma işlemi sırasında Live Messenger kullanıcılarının karşılaşabileceği bazı sorunlara yönelik açıklamalarda bulundu. Skype servisindeki yaş limiti bu sorunlardan en önemlisi. Öyle ki Live Messenger kullanıcılarının Skype servisine taşıma işlemini tamamlayabilmeleri için 18 yaş ve üstünde olmaları gerekiyor. Microsoft ise bu konu ile ilgili " Geçerli bir Microsoft hesabı olan çocukların Microsoft hesaplarına giriş yaparak Skype'ı kullanabileceğini söylemekten mutluluk duyuyoruz. Süreç çocuğunuzun Microsoft hesabı için hali hazırda oluşturduğunuz ebeveyn denetimleri ayarlarını takip edecek. Yani çocuklar (ülkeleri için uygun ebeveyn onayı olanlar) artık Microsoft Hesaplarına giriş yaparak Skype'ı kullanmayı seçebilecekler." açıklamasında bulundu.

Microsoft ayrıca Live Messenger uygulamasının bir parçası olan Uzaktan Yardım özelliğinin Skype uygulamasında yer almayacağını belirtti. Windows Live Messenger'ın Windows masaüstü istemcisine sahip MSN Premium aboneleri de Skype servisine yükseltilecek.

Kaynak: PcExtra.com.tr

Son Dakika Teknoloji Msn Live Messenger Skype Dönüşümü Başlıyor. Son Gün 30 Nisan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement