Snapdragon 820'li Samsung Galaxy S7 Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Snapdragon 820'li Samsung Galaxy S7 Geliyor

Snapdragon 820\'li Samsung Galaxy S7 Geliyor

Yeni amiral gemisi için titiz testler yürütülüyor.

02.09.2015 11:17
Mahmut Saral - -

Qualcomm'un sıradaki çipseti Snapdragon 820 ile ilgili birçok haber yapmıştık. Ancak şu an belki de en heyecan verici haber geldi diyebiliriz.


Weibo'da yer alan bilgilere göre Qualcomm Snapdragon 820'nin 3 katı geliştirilmiş bir sürümü, Samsung'un sıradaki amiral gemisi modeli Galaxy S7'de test ediliyor.


Daha önce de gelen bilgilerde, Samsung'un yeni amiral gemisi modelini Snapdragon 820 ve yeni nesil Exynos M1 çipsetleriyle satışa sunabileceği, bunun için de titiz testler yaptığı bildiriliyordu.


14nm FinFET üretim tekniğiyle hazırlanmış ve iyice optimize edilmiş Snapdragon 820 sayesinde cihazın az güç tüketerek yüksek verim sağlayacağı, en önemlisi de aşırı ısınmalara yol açmayacağı düşünülüyor.


Samsung, Snapdragon 810'daki aşırı ısınma sorunları sebebiyle yeni Galaxy S6, Galaxy S6 Plus, Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ modellerinde kendi çipsetine yer vermiş, rekabet edebilmek için en iyisini tercih etmek gerektiğini bildirmişti. Öte yandan Samsung, Qualcomm ile ilişkilerinin sona ermediğini, ilerleyen dönemlerde birlikte yeni işler yapabileceklerini de belirtmişti. İşte o işlerden biri de Galaxy S7 olabilir.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Snapdragon 820'li Samsung Galaxy S7 Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement