Teknoloji Meraklısı Müzikseverlerle Bir Arada - Son Dakika
Teknoloji

Teknoloji Meraklısı Müzikseverlerle Bir Arada

Teknoloji Meraklısı Müzikseverlerle Bir Arada

LG, One Love Festival 11'de teknolojisever ziyaretçileri ağırlayacak.

13.07.2012 13:47

One Love Festival'de LG alanına gelen ziyaretçiler araba yarışına katılarak birbirinden özel ödüllerin sahibi olacak.

LG Electronics, 14-15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul'da gerçekleştirilecek olan One Love Festival'de teknoloji meraklısı müzikseverlerle bir araya gelecek. Festival boyunca LG alanını ziyaret edenler araba yarışına katılarak Dual Play keyfi yaşarken karaoke ile festival heyacanını pekiştirecek.

One Love Festival'in LG alanında araba yarışına katılan ve birinci olan oyunsever, 26 inç LG LED TV ile ödüllendirilecek. İkinci olan yarışmacı LG Optimus HUB cep telefonu, üçüncü gelen yarışmacı ise LG Mouse Scanner kazanmaya hak kazanacak. LG alanında müzikseverler ayrıca LG'nin yeni Smart 3D Blu-ray BH7520TW ile festival konseptine uygun şarkılarla karaoke keyfi yaşayacak.

Oyun meraklılarına benzersiz bir deneyim sunan LG Cinema 3D Smart TV'ler mükemmel 3D görüntünün yanı sıra Dual Play fonksiyonuna da sahip. Dual Play sayesinde kullanıcılar iki kişilik oyunları ekran bölünmeden tam ekranda oynayabiliyor. Ekran bölünmeleri söz konusu olmadığı için oyunlar çok daha heyecanlı bir hale geliyor. LG Dual Play fonksiyonu iki ayrı görüntüyü iki farklı gözlük ile aynı ekran üzerinden kullanıcıya iletebiliyor.

Tarih : 14-15 Temmuz

Yer : One Love Festival 11, santralistanbul

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Teknoloji Meraklısı Müzikseverlerle Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement