48 Mahalle Muhtarından Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

48 Mahalle Muhtarından Yazgı'ya Ziyaret

48 Mahalle Muhtarından Yazgı\'ya Ziyaret

30 Martta yapılan yerel seçimlerde muhtarlık görevine seçilen 48 mahallenin muhtarı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

16.04.2014 14:57

30 Martta yapılan yerel seçimlerde muhtarlık görevine seçilen 48 mahallenin muhtarı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Mahalle muhtarlarıyla belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Haluk Şahin Yazgı'da yeni seçilen 48 mahalle muhtarına öncelikle görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. "Muhtarlar bizim elimiz ayağımız" diyen Başkan Yazgı, muhtarlarla ortak çalışma içinde olacaklarını belirterek, "Bizler siz değerli muhtarlarımızla ortak çalışacağız. Mahallelerinizin ilgili dilek ve isteklerini plan ve program dahilinde yaparak çalışmaları başlayacağız. Yapacağımız çalışmalarla ilgili ön bilgileri vatandaşlara muhtarların vermesi gerekiyor. Tabi ilk önce kenar mahallelerimize öncelik vereceğiz. Kanun bize ne söylediyse onun en üst sınırını kullanacağız. Yine yeri olmayan muhtarlarımız için bazı mahallelerimizdeki parklarda muhtarlara özel yer yapılacak" dedi.

Aksaray merkezinde yapılacak kentsel dönüşüm konusunda da değinen Başkan Yazgı, "Şehrimiz içindeki yerlerde örneğin Hamidiye Mahallemizde kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar yapacağız. Aksaray'da olmayan yeni bir sistem kuracağım. Olmayan sistemleri kurup, kaldırım ve yollarla ilgili problemler anında çözülecek" dedi. Muhtarlarla ilgili projeleri olduğunu belirten Başkan Yazgı, "Belediyemizde sizlerin rahatça gelip görüşebileceği birimler oluşturacağım. Sonuçta vatandaşların istek ve görüşlerinizi bize bildiriyorsunuz. Beyaz masayı biraz daha aktifleştirip gelen isteklerle ilgili en geç 60 dakikada içinde yapacağımız çalışma hakkında vatandaşa bilgi verilecek Bambaşka bir yönetim anlayışı ile vatandaşa en iyi şekilde hizmet verilecek" diye konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 48 Mahalle Muhtarından Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement