Adıyaman-Şanlıurfa Arası Duble Yol Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Adıyaman-Şanlıurfa Arası Duble Yol Çalışması Devam Ediyor

Adıyaman-Şanlıurfa Arası Duble Yol Çalışması Devam Ediyor

Adıyaman-Şanlıurfa karayolunda ki duble yol çalışmalarını yerinde inceleyen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmaların seri bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

17.09.2014 14:50

Adıyaman- Şanlıurfa karayolunda ki duble yol çalışmalarını yerinde inceleyen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmaların seri bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman- Bozova arasında yürütülen duble yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 33 kilometre uzunluğunda olan Adıyaman-Bozova yolunun 20+000 ve 25+000 km bölümünü 2014 yılı sonu itibariyle bitirilerek hizmete sunulacak.

Vali Mahmut Demirtaş, "Yolun 28+000- ile 32+600 kilometrelerinde ise kayalık yarmada çalışmalar gece gündüz demeden ilgili firma tarafından iki vardiya halinde devam ediyor. Adıyaman ile Şanlıurfa'yı bağlayan önemli yollardan biri olan Adıyaman-Bozova duble yol çalışmaları kapsamında yol genişletme ve sanat yapıları çalışması da ayrıca yapılmaktadır.

Üç gidiş ve üç geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacak duble yolun toplam 33 km'lik bölümünün tamamını gelecek ödenek durumuna göre 2016 yılının başlarında bitirilerek hizmete sunulacak. Bu yolun duble yol olarak hizmete girmesiyle Şanlıurfa ile Adıyaman arasında önemli bir geçiş sağlanacak zaman ve yakıt tasarrufu sağlanmış olacaktır. Bununla birlikte Adıyaman ilimizin kalkınma ve gelişimine pozitif yönde önemli katkılar sunacaktır. Duble yol ile ilimizin ulaşım standardı daha yüksek bir seviye ye çıkarılarak, vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım imkanı sağlanmış olacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman-Şanlıurfa Arası Duble Yol Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement