Ev Sahibiyle Karşılaşan Hırsız Bakın Ne Yaptı! - Son Dakika
Yerel

Ev Sahibiyle Karşılaşan Hırsız Bakın Ne Yaptı!

Ev Sahibiyle Karşılaşan Hırsız Bakın Ne Yaptı!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bir evi soyan hırsızlar, apartman önünde karşılaştıkları ev sahibi ile selamlaşarak yollarına devam etti.

13.07.2015 16:18  Güncelleme: 10:01

Dinar ilçesinde Pancar Mahallesi'nde yaşayan Recep Acar, evinden 10 bin lira değerinde altın ve paranın çalındığını belirterek, evine giren iki hırsızlık zanlısı ile apartman önünde selamlaştıklarını söyledi.

Evinin önünde kırmızı bir aracın olduğunu fark ettiğini dile getiren emekli öğretmen Acar, şöyle konuştu:

"HIRSIZLAR DEDEKTÖRLE ALTINLARI BULMUŞLAR"

"Bilmeden bu araçta bulunan iki kişiye selam vererek evime girdim. Eve girdiğimde eşim bana 'Altın ve paraları sen mi aldın?' demesi üzerine hırsızlık olayının yaşandığını öğrendim. Yatak odasındaki ceketimin cebinden emekli maaşı ve eşime ait olan çantadan ise altınlar çalınmış. Heyecandan olacak ki hırsızlar bir küçük altını da yatak odamızın ortasına düşürmüş. Evimizin hiçbir şekilde dağılmadığını fark ettiğimizde çok şaşırdık. Büyük ihtimalle hırsızlar detektörle altınları bulmuşlar çünkü evimizin hiçbir yeri dağılmamıştı."

Şüphelileri görenlerden polise bilgi vermelerini isteyen Acar, onların yakalanması için yetkili mercilere başvurduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ev Sahibiyle Karşılaşan Hırsız Bakın Ne Yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement