AK Parti Avanos Teşkilatından İl Başkanı Tanrıver'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Avanos Teşkilatından İl Başkanı Tanrıver'e Ziyaret

AK Parti Avanos Teşkilatından İl Başkanı Tanrıver\'e Ziyaret

Avanos AK Parti İlçe Başkanı Serkan Feralan, yönetim kurulu üyeleri, İlçe İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i ziyaret etti.

20.06.2014 09:43

Avanos AK Parti İlçe Başkanı Serkan Feralan, yönetim kurulu üyeleri, İlçe İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'i ziyaret etti.

Avanos AK Parti İlçe Başkanı Serkan Feralan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak İl Başkanlığı görevine başlayan Tanrıver'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette, Nevşehir gündemi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi üzerine bir süre sohbet eden İlçe Başkanı Feralan ve yönetim kurulu üyeleri, Tanrıver' e yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise Avanos İlçe Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret heyetine teşekkür etti.

Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ziyaretin anısına AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'e tablo hediye etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Avanos Teşkilatından İl Başkanı Tanrıver'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement