AK Parti Iğdır İl Başkanlığında Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

AK Parti Iğdır İl Başkanlığında Bayramlaşma Töreni

AK Parti Iğdır İl Teşkilatında Ramazan Bayramının ikinci gününde bayramlaşma töreni düzenlendi.

31.08.2011 15:40

AK Parti Iğdır İl Teşkilatında Ramazan Bayramının ikinci gününde bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, parti olarak her zaman Iğdır halkının yanında olduklarını belirterek, 12 Haziran'da yapılan milletvekili seçimini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

AK Parti'nin Iğdır'ı her alanda imar ve ihya ettiğini vurgulayan Buluş, "AK Parti Türkiye'de eğitim, sağlık, ulaştırma, ekonomi ve dış politika konularında devrimler yapmıştır. Özgürlükler ve demokratikleşme adına ülkede çok güzel işler yapılmıştır" dedi.

AK Parti iktidarıyla birlikte Iğdır'a her türlü hizmet ve yatırımın yapıldığını vurgulayan Buluş, şunları kaydetti:

"Iğdır'da AK Partiyi zirveye oturtmak zorundayız. Bunun için çok çalışacağız. Daha öncekinden çok halkla daha çok bütünleşeceğiz. Daha çok halka gideceğiz. Halkın iradesine saygı göstereceğiz. Ama ırkçılık üzerinden siyaset yapanların da hep karşısında olacağız. Buradan Iğdır halkına sesleniyorum, gelin bu ırkçılık hastalığından ve belasından kurtulalım. Iğdır'ı yaşanır bir kent haline getirelim. "

Eski AK Parti Iğdır Milletvekili Ali Güner de AK Parti'nin Iğdır'da en az 35 bin oy alması gerektiğini ifade ederek, bundan sonraki hedeflerinin belediye seçimleri olduğunu vurguladı.

- IĞDIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Iğdır İl Başkanlığında Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement