Aksu'ya 24 Derslikli Yeni Okul Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Aksu'ya 24 Derslikli Yeni Okul Yapılacak

Aksu İlçesi Güzelyurt Mahallesine 24 Derslikli Yeni Okul Yapılacak.

23.02.2011 12:45

Aksu ilçesi Güzelyurt mahallesine 24 derslikli yeni okul yapılacak.

Aksu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güzelyurt mahallesinde 1976 yılında üç derslik olarak yapılan ve geçen yıl prefabrik ek derslikle sınıf sayısı yediye çıkarılan İncik İlköğretim okulu'nun 24 derslikten oluşan yeni okuluna kavuşacak.

Aksu Kalkındırma Derneğince yaptırılacak ilköğretim okulunun protokolü Aksu Kaymakamlık makamında imzalandı. Aksu Kaymakamı Raif Özener, Aksu belediye Başkanı İsa Yıldırım, Aksu Kalkındırma Derneği Başkanı Hüseyin Yılmaz, Başkan yardımcısı Nurettin Alptekin, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Aksu Belediye Başkan Yardımcılarından Nurfi Yar ve Nevzat Bozarslan katıldı.

Teknoloji sınıfı, toplantı salonu, gibi alanların yer aldığı okulun Antalya'nın en güzel okulları arasında yer alacağını belirten Aksu Kaymakamı Raif Özener, 24 derslikten oluşan okulun mimarisinin Antalya'da bir ilk olacağını belirtti. Okulun en kısa sürede tamamlanarak eğitim ve öğretime açılmasını isteyen Aksu Kaymakamı Özener Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'dan destek istedi.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım da, ilçeye yapılacak 24 derslik İncik İlköğretim Okulunun Güzelyurt mahallesinde eğitim kalitesini artıracağını belirterek, emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Aksu Kalkındırma Derneği Başkanı Hüseyin Yılmaz, 24 derslik okulun sekiz ayda tamamlanacağının sözünü verdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksu'ya 24 Derslikli Yeni Okul Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement