Ali İnci Adaylık Sürecini Hendek İlçe Teşkilatı ile İstişare Etti - Son Dakika
Yerel

Ali İnci Adaylık Sürecini Hendek İlçe Teşkilatı ile İstişare Etti

Ali İnci Adaylık Sürecini Hendek İlçe Teşkilatı ile İstişare Etti

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Partisi Ali Kemal Sofu ve yönetimi ile toplantı düzenledi.

09.02.2015 11:10

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Partisi Ali Kemal Sofu ve yönetimi ile toplantı düzenledi. Toplantıda adaylık sürecini teşkilata anlattı.

Hendek Gençlik Merkezi yanında bulunan HGM Balık Restoran da yapılan toplantıda Ali İnci, milletvekili adaylığında gelinen son durumu ilçe yönetimine anlattı ve sorulara cevap verdi.

Ali İnci konuşmasında, "Hizmet edemeyeceğim makamı istemem. Makamın gururuna değil, hizmetin onuruna talibim. Hamdolsun bu düşünceden ayrılmadık, ayrılmayacağızda. Hepimizin son durağı belli. Hendek'e hizmetimizi yaptık şimdi Sakaryanın her yerine hizmet için Ankara'ya gitmek konusunda karar vereceğim. Bu nedenle toplantılar ve değerlendirmeler yapıyorum. Kararımı Ankara yönünde verirsem, ilk işim 'Sakaryaya en iyi ve hızlı hizmet nasıl olur ' sorusunun araştırmalarını yapmak olacak. Her calışmanın bir sonucu vardır. Biz en güzel sonucu almak için sürekli istişare edip karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve yönetim üyeleri katıldılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali İnci Adaylık Sürecini Hendek İlçe Teşkilatı ile İstişare Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement